|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
Napisane przez Kubek29
Wika- no wlasnie. Hemoglobina 7 przed operacja mięśniaków. Miedzy innymi dlatego sie miesniaki usuwa  nie chciało mi sie wierzyć, ze jakikolwiek lekarz moze zbagatelizowac taki wynik. A tak zrozumiałam z twojego posta, ale teraz doczytalam ze napisałas o braku paniki a nie olaniuu wyniku
Nie mam tylko pojęcia jak przeżyje bez kapieli do środy. W srode plaster ściągamy a we czwartek jedziemy zakładać. Jaki patent jest na bezwiadrowe i bezwanienkowe mycie?
|
Ufff uspokoiłaś mnie też trochę, bo już doktor google został uruchomiony i naczytałam się o różnych takich rzeczach związanych z niską hemoglobiną
a co do patentu na bezwiadrowe i bezwanienkowe mycie to moja koleżanka ma taki jeden, ale chyba nie do naśladowania. Bierze dziecko jedną ręką jakoś tak pod plecki, trzymając głowę i wkłada pod kran przy prysznicu a drugą myje. Ponoć w szpitalu tak pielęgniarki myją dzieci i ona tak się nauczyła Tylko pielęgniarki mają jednak doswiadczenie a to jej pierwsze dziecko. Dla mnie to taki hardcor, że gdy pierwszy raz to zobaczyłam - a niosłam jej wtedy ręcznik - przewróciłam się ze strachu na płytkach w łazience a ta jeszcze mnie podnosić chciała
|