Wymiana kosmetyczna STYCZEŃ 2014
(!) NIEAKTUALNE
Wymienię:
* Podkład Bourjois healthy mix serum odcień 53 Ligh beige, 30 ml (jedynie testowany)- nie ma (wymieniony na wizaz)
* Matujący fluid trwale kryjący IWOSTIN, SPF 30, odcień ciepły beż, 30 ml (używany przez ok. tydzień)nie ma wymieniony na innym forum
* AA Therapy matujący krem na dzień do cery trądzikowej, 40 ml (używany przez ok tydzień)nie ma wymieniony na innym forum
* Podkład mineralny Golden Rose, SPF 15, odcień 08, 35 ml (zużycie ok 60% dlatego mogę go dorzucić do danej wymiany dla przetestowania w sytuacji w miarę dla mnie opłacalnej)nie ma (wymieniony na wizaz)
* Rozświetlający fluid do twarzy z formułą nawilżającą Illuminating WIBO, naturalny 02, 30 ml (zużycie ok 40% dlatego mogę go dorzucić do danej wymiany dla przetestowania w sytuacji w miarę dla mnie opłacalnej)
* korektor antybakteryjny Magic Visage, nr 3, 1g (nowy)
* Masło do ciała, zapach- czekolada i orzech pistacji, Sweet Secret. 225 ml (nowe)
* Kakaowe masło do ciała Ziaja, 200 ml (zużycie ok połowa) - nie ma (wymienione na innym forum)
* Wygładzający krem do twarzy BingoSpa, zawiera masło Shea, olejek migdałowy, witaminy A i E, 100g (użyty dwa razy)
* Tonic Ziaja- cera sucha/normalna, 200 ml (nowy)- nie ma (wymieniony na innym forum)
* Joanna oliwka łagodząca z ekstraktem z rumianku, 150 ml (zużycie- zostało więcej niż połowa)
*Brązujący puder prasowany Wibo, 15g (zużycie 20%)
* Róż z jedwabiem i wit. E Wibo kolor 3 (zużycie 15 %) x2
* woda toaletowa Vittorio Bellucci- Madam Giselle (odpowiednik Chanel Mademoiselle), 100 ml (zużycie- zostało więcej niż połowa) -nie ma (wymieniona na innym forum)
* woda toaletowa Vittorio Bellucci- Amarant Rose (odpowiednik Cacharel Amor Amor), 100 ml (zużycie- zostało więcej niż połowa)
Edytowane przez xXMalinowaLadyXx
Czas edycji: 2014-02-07 o 20:16
|