2014-01-04, 08:54
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
Napisane przez nadiaaa171
z 85
Insane mi juz uszami te białka wychodzą i nie dalabym rady teraz . wtedy byla moja 1-wsza dieta w zyciu i dlatego tak poleciało myśle 
|
aaaa, to tłumaczy wiele bo metabolizm pewnie nie ogarnął co się dzieje na takim dukanie :P u mnie to była już pewnie z setna dieta, więc wolniej leciało 
Cytat:
Napisane przez creature666
Aaa... kilka dni białkowych w m-cu spoko,ale ogólnie Dukan nigdy więcej, chociaż sernik bardzo dobry był, no i bułeczki 
Tak czy siak brawo nadia za taki piękny wynik 
|
Zawsze możesz sobie zrobić sernik dukana czy bułeczki Ja jadłam codziennie placuszki otrębowe na śniadanie i rozważam je teraz, tylko zamiast słodziku kupię sobie ksylitol np bo cukru by do nich zbyt dużo poszło :P i może jabłko bym wkroiła 
Cytat:
Napisane przez nicki86
Ja na białkowej tpowej tzn. dukanowskiej nie byłam nigdy, niewyżyłabym i pewnie bym się nie wys**ła 
|
to prawda, z tym ciężko było :P dlatego otręby trzeba było jeść... Ale to i tak nie pomgało 
Cytat:
Napisane przez nicki86
Wiecie co ja bym chciała jakąś konkretną dietę, ale na tyle zdrową żebym mogła na niej być w razie ewentualnej ciąży. Czyli jakieś zdrowe żwienie, ale z konkretnym planem.. No chyba że sama zaplanuje sobie jadłospis na cały miesiąc i będę się trzymała tego, ale nie wiem czy mi się tak uda:P
|
to może SB, tak jak piszesz? Słyszałam, że to jedna z najzdrowszych diet i faktycznie jest to sposób żywienia na całe życie. I zawsze można zacząć od II fazy 
Cytat:
Napisane przez creature666
Tak w ogóle to mam w zamrażarce jakieś 2,5 kg cyca indyczego  tylko co z tym zrobić. Szkoda, że nie mam maszynki do mięsa....
Jakieś pomysły? Kuuuwa najlepsze, że tego nie mozna już ponownie zamrozić
Może upiec?
Ehhhhh darowanemu koniowi niby się w zęby nie zagląda, ale...... 
|
Podziel go na porcje, zrób kilka rzeczy z niego i zamróź po przetworzeniu w wysokiej temperaturze mięso można jeszcze raz zamrozić 
Cytat:
Napisane przez nadalka
U mnie dziś waga 77,3 jakby kogoś to obchodziło.
|
Pewnie, że nas obchodzi! Ale nadwyżka spada? 
U mnie od wczoraj niewiele, ale w wc nie byłam :P 88,2.
|
|
|