2007-05-28, 12:43
|
|
Rozeznanie
|
Nagły brak pomysłu na życie...
Wątek zakładam bo chciałabym się w końcu gdzieś wygadać Zaczynając od początku... Mamy już prawie koniec 2 semestru, niedługo sesja (jestem na pierwszym roku informatyki) a ja doszłam do wniosku że się pomyliłam. Nie chcę studiować informatyki, nie bawi mnie programowanie, nie umiem sobie poradzić z fizyką, potrafie podać tylko jeden przedmiot który na tych studiach tak naprawdę lubię - grafika inżynierska. Wiem że popełniłam błąd i zmarnowałam rok. Interesuje mnie grafika komputerowa i projektowanie stron internetowych - to chciałabym robić w życiu, ale nie ma chyba studiów o takim kierunku, co najwyzej jest studium. Nie wiem co mam zrobić, zrezygnowałabym z tych studiow ale nie mam pojęcia jak zareagują na to rodzice (licze się z ich zdaniem, szczegolnie ze zdaniem mamy ) i rodzina (kuzyn i kuzynka konczyli informatyke, kuzyn jako jeden z najlepszych na roku wydaje mi sie ze wszyscy wymagaja ode mnie zebym byla taka jak oni, a nie jestem), moglabym poszukac jakiejs pracy na wakacje a od pazdziernika znalezc jakas szkole z profilem ktory mi sie podoba. Chyba brakuje mi do tego odwagi. Jest jeszcze taki problem ze mam kredyt studencki i nie wiem do konca jak to dziala, kredyt jest na 3 lata, a jesli przerwe teraz nauke to odrazu bede musiala oddac te pieniadze ktore wplywaly mi na konto przez rok? Jesli tak to sie nie wyplace Moze ktoras z was miala tez taka sytuacje i da mi jakas rade lub wskazowke Pewnie nie tylko ja dokonałam zlego zyciowego wyboru, tylko jak z tego teraz wybrnac?
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
|
|
|