Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię STYCZEŃ noworoczne porządki/ ziaja, pharmaceris, AA
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 15:45   #1
zetakpowiem
Wtajemniczenie

Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.

STYCZEŃ noworoczne porządki/ ziaja, pharmaceris, AA

NIEAKTUALNE

Posiadam kilka rzeczy, które chciałabym wymienić - w większości są przetestowane max 3-4 razy.
W zamian chętnie przyjmę kosmetyki do cery trądzikowej i zaskórnikowej (oczyszczające ). Szukam też mydełka Aleppo na wypróbowanie.
Raczej nie interesuje mnie kolorówka.

kolorem szarym przedmioty wymienione

1. AA Ultra Nawilżanie, starter nawilżający pod makijaż 50 ml - zużycie znikome, użyłam może 3 razy
2. Eveline, Pure Control - Antybakteryjny krem nawilżający 75 ml - delikatna formuła, zuzycie ciężko określić ale 2/3 na pewno pozostało
3. FM Group, podkład kryjący - Covering Effect Advanced Foundation 30 ml kolor: Alabaster (najjaśniejszy), na oko zużyłam ok. 1/6
4. Pharmaceris sebostatic matt, intensywnie matujący krem do twarzy 50 ml SPF 10 - użyty kilka razy
5. Pharmaceris, delikatny fluid intensywnie kryjący o długotrwałym efekcie, SPF 20 - kolor Ivory 01 - użyty ok. 5-6 razy

6. Ziaja nuno, antytrądzikowy krem tonujący - cera zanieczyszczona skłonna do wyprysków - odcień naturalny oznaczony jako 01. Zużycie: 1 raz sprawdzony kolor

DOKŁADKA 22.01
7. Pierre Rene, Comfort Matt, podkład matujący, użyty dwa razy, kolor Ivory 01
8. InGrid Baza pod makijaż wygładzająco-matująca - zostało 50-60%
9. MEOW Cosmetics, podkład w kryjącej formule, odcień Bengal Sleek - słoiczek 8g ubytek niewielki (użyty 3 razy)
10. InGrid Mascara long & volume & curly, kupiony niedawno, pozostało 70%

Dokładka 03.02

11. Rimmel Mascara Scandal Eyes Lycra Flex - kupiona wczoraj i użyta dwa razy
12. HEAN, trwały podkład matujący- 30ml -kolor 1. pastelowy - kupiony dwa dni temu i użyty dwa razy - jednak zostaje u mnie
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_2674.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  90,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC_2675.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  81,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez zetakpowiem
Czas edycji: 2014-09-13 o 21:50
zetakpowiem jest offline Zgłoś do moderatora