Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-04, 20:22   #4246
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie jak to z ta szyjka 25mm w 25 prawie tc to dramat? Nie wiiem czy pytac o ten pessar? Maly dzisiaj nic sie nie rusza, bylam juz dwa razy na tetnie wszytko ok, boje sie ze odstawienie acardu zaszkodzilo
Według mnie nie, ja chyba taką miałam pół ciąży...

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
Anita- 100 dni- wooooow! Faktycznie, leeeeci!
Moja ciaza sie dluzyla mi fest a Twoja wręcz przeciwnie.
Tak samo Hosenki ciaza szybko jakos zleciała

Izka, Hosenka-mówcie co porabiaja chłopcy

Ja dzisiaj jestem jak nowonarodzona!
Wyspalam sie. Moje dziecko jest zadowolone.

Przedostatnia noc i dzien to był koszmar. W nocy nic nie spał. Ja w dzien ledwo żywa a on ssanie co godzina po 10 min w miedzyczasie zabawa lub płacz i przytulanie...
Natomiast te noc przespał pieknie. Dzien tez super. Uśmiecha sie, bawi, żąda atrakcji. Je, robi kupy i spi
Nie plaaaacze! Nie marudzi
Zaliczył tez 1,5 h spaceru koło jeziorka czerniakowskiego z tata i psem. A ja byłam na szopingu. Ale zamiast odkupić siebie obkupilam tymka, bo jest wielki i juz w nic sie nie mieści.
Wczoraj go wazylismy i uwaga.... 5.5 kg!
On podwoi urodzeniowa masę dwa razy szybciej niz powinien

Wieka- plastry bedą pewnie jeszcze kilka razy (2-3) zakładane. Za każdym razem na tydzien. To powinno pomoc.
Jesli nie to pewnie w wieku 2-3 lat operacja. Ale ja mam nadzieje, ze to nie bedzie konieczne.

Dzieki za pomysły kąpielowe- kapiel na sucho udana.
Nie jak na filmiku, bo Tymon by sie z zimna wściekł. Było po kawałku - mycie i od razu suszenie.
Artur w pół roku potroił wagę urodzeniową. Ale w jego wypadku to chyba nic dziwnego.
Może te gorsze dni Tymka to jakiś skok rozwojowy? U nas marud+niejadek=bankowo skok.

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
jakoś nie potrafię się tu ostatnio wbić (poza tematami dzieciowymi), zresztą ogólnie mam doła i brak nastroju na cokolwiek
Mam to samo...

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jakie macie zdanie na rtemat pessaru? MAcie jakies doświadczenia? Slyszlyscie cos?
Wypytaj lepiej lekarzy, bo to dość indywidualna kwestia.

Wieka nie dietuję już, Artkowi wysypka zeszła. Obstawiam jabłko (idąc za tym, co mówiły dziewczyny, min. Monika) lub marchewkę, ew. fatalną pielęgnację (brak kremu do twarzy).

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

A jeszcze Wam opiszę mój hit ostatni.

Wczoraj wyszłam z Arturkiem na spacer i jeszcze go przed blokiem zawijałam w kocyki i podeszła do nas taka babcia (naprawdę dość stara, po 70-tce raczej). Oj jaki ładny, jakie oczka, itd. A inne to usuwają. Chyba by pani nie usunęła, co? A wie pani, co to jest in vitro? In vitro to robią, jak nie mogą zajść w ciążę, bo odkładają to, wcześniej biorą tabletki antykoncepcyjne, a potem muszą in vitro. Ja tam nie wierzę w in vitro, ja wierzę w naprotchnologię. No, to kiedy rodzeństwo?....

Takim sposobem posiadłam wiedzę o powodach problemów z zajściem w ciążę 100% Polek po 30-tce...
Będę bezczelna, ale słuchając takich mądrości, zastanawiam się, czy aby na pewno demokracja jest właściwym ustrojem w tym kraju.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora