Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-04, 21:20   #281
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Blonde, hej spóźnione życzenia dla Seby
Co u Ciebie? Jak praca?

bardzo dużo podejrzeń...

-cytrusy, bo dużo tego było ale wyeliminowałam na kilka dni i nie zeszło więc pozwoliłam znów jeść bo lubi a to zawsze wit. C
-lekarz twierdzi że pampersy ale... jakoś nie wierzę. Zmieniłam rozmiar w tym czasie ale nie firmę więc jakoś mi się nie chce wierzyć no i jak byłam u lekarza to wysypka była na pupci (i to go może zmyliło) bo potem miał też delikatną na rączkach więc, raczej nie to... a w sumie to od pampersa też mogło być na rączkach...
-Na nieszczęcie w tym samym czasie co wyszła wysypka zmieniłam mu płyn do kąpieli. Od pół roku miałam nivea a teraz kupiłam babydream.. nie bałam się uczuleń bo babydream używaliśmy od urodzenia ale kto wie czy nie zmienił się skład albo np. skór Kamila jest wrażliwsza i dopiero teraz reaguje..? W każdym bądź razie od 3 dni używam znów Nivea i czekam czy będą efekty.
- no i jeszcze jedno to proszek do prania, zawsze używałam Vizir, potem kapsułek Vizir a w ostatnim czasie zamiast kapsułek Vizira wzięłam Ariel (promocja) i zrobiłam w nim kilka prań więc też może być... odstawiłam już ariel i też czekam na efekt...

Nic więcej mi nie przychodzi do głowy i nic więcej nie mogę zrobić chyba...
Smaruję maścią na receptę -triderm.

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

O wyspce opisałam Blonde wyżej, przeczytaj proszę może coś doradzisz

a Maja to zdolniacha tylko dwa miesiące do przodu niż mój a jednak duża różnica ale ona już po oczach wygląda na cwaniarę Ile Ci śpi w ciągu dnia?
dziekuje u mnie jakos leci
Praca ok, jeszcze zalezy z kim pracuje na zmianie
i zobaczymy pod koniec stycznia czy dostane umowe...
teraz mam tydz przymusowego urlopu, bo pracy nie ma...
ale juz kazali mi wybrac tydz do konca marca (bo jeszcze został), tak wiec mysle, ze i ta umowa bedzie, skoro mam urlop bukowacOby...

No to troche tych podejrzen macie...szkoda, ze tak w tym samym czasie...ja jakos najbardziej obstawiam zmiane płynu do kapieli albo proszku.
Obyscie szybko odkryli przyczyne

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej

Strong czy Wy się staracie o kolejnego maluszka? chodzi mi o podpis

Mikuś jutro ma wielki dzień- chrzciny, trzymajcie za nas kciuki
ja podejrzewam, ze to o diete chodzi

Powodzenia na jutrzejszy dzien