Blonde, hej

spóźnione życzenia dla Seby

Co u Ciebie? Jak praca?
bardzo dużo podejrzeń...
-cytrusy, bo dużo tego było ale wyeliminowałam na kilka dni i nie zeszło więc pozwoliłam znów jeść bo lubi a to zawsze wit. C
-lekarz twierdzi że pampersy ale... jakoś nie wierzę. Zmieniłam rozmiar w tym czasie ale nie firmę więc jakoś mi się nie chce wierzyć no i jak byłam u lekarza to wysypka była na pupci (i to go może zmyliło) bo potem miał też delikatną na rączkach więc, raczej nie to... a w sumie to od pampersa też mogło być na rączkach...
-Na nieszczęcie w tym samym czasie co wyszła wysypka zmieniłam mu płyn do kąpieli. Od pół roku miałam nivea a teraz kupiłam babydream.. nie bałam się uczuleń bo babydream używaliśmy od urodzenia ale kto wie czy nie zmienił się skład albo np. skór Kamila jest wrażliwsza i dopiero teraz reaguje..? W każdym bądź razie od 3 dni używam znów Nivea i czekam czy będą efekty.
- no i jeszcze jedno to proszek do prania, zawsze używałam Vizir, potem kapsułek Vizir a w ostatnim czasie zamiast kapsułek Vizira wzięłam Ariel (promocja) i zrobiłam w nim kilka prań więc też może być... odstawiłam już ariel i też czekam na efekt...
Nic więcej mi nie przychodzi do głowy i nic więcej nie mogę zrobić chyba...
Smaruję maścią na receptę -triderm.
---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------
O wyspce opisałam Blonde wyżej, przeczytaj proszę może coś doradzisz
a Maja to zdolniacha

tylko dwa miesiące do przodu niż mój a jednak duża różnica

ale ona już po oczach wygląda na cwaniarę

Ile Ci śpi w ciągu dnia?