Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-05, 10:32   #922
HaGie
Zadomowienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Ewelinka piękna waga
dobranoc

CReATURE ja tez mam dobrą cholere na spacerze ucieka, w sklepie nie chce dac policzyc zakupow bo "to moje, brzydka pani , nie dam pani, wystrasze pania "
w biedronce wszyscy znaja moje dziecko i "jej zakupy każa brac razy dwa " zeby jedne policzyc i zostawic a drugie jej i nie ruszać Ale moja to juz ma temperament jak dziecko z ADHD , w miejscu nie usiedzi, przyzwyczailam sie. Je więcej niż ja a chuda jak patyk ale jak to ma byc grube jak ciągle skacze i biega
szkoda ze moi tesciowie nie rozumieja ze ona juz jest taka szybka a nie "szalona i niegrzeczna "
Moja diablica jest podobna, na szczęście w sklepie cyrków żadnych nie robi. Ona jest w miarę grzeczna jedynie, jak idę z nią gdzieś do kogoś na kawkę, to wtedy się trochę wstydzi i zachowuje się jak człowiek

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość
Witam z rana
Superniania naprostowała wszystkich
Nadia może Tobie tski ktoś by pomógł

Jest spadeczek!!! -400g
za spadek, jak Wy to robicie? Pół kilo albo kilogram dziennie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
dziękuję za życzenia dla córeczki
u mnie dziś spadek -1kg
Wam też gratki spadków

przynajmniej spokój miałam
Nadalka , waga leci na łeb na szyję Buziak dla córci A tż o której wrócił?

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
Tamlinku, masz już idealny poziom tłuszczyku brawo!
znalazłam kiedyś coś takiego, wizualizacja poziomu tłuszczu:

Ja mam 37%

Patrząc na te obrazki to wydaje mi się, że ja mam w okolicach 40%

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Tego szukałam:
Potwierdzam, wydaje mi się, że jestem około 40. Z tych fotek to powiem Wam, że mój ideał piękna, to ten 25%, więc Tamlin JESTEŚ JUŻ IDEALNA

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora