Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-06, 19:54   #3941
patrycjja
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Na ktg zapisane mam lekkie skurcze, których w całe nie odczuwam. Lekarz mówi że to dobrze, bo może poród nie będzie bolesny.. Zaraz idę spać znowu.. Książkę poczytałam, na sms z pytaniem czy już urodziłam poodpisywalam

Gosia dawaj!
marieee Ty nie kibicuj tylko się skup sama na sobie bo na Ciebie też już czekamy
oby lekarz okazał się wróżbitą tak, żebyś tylko kichnęła i już

[1=830b3402b90be91bee3a8a4 ac8547146eb396896_6583840 e13f22;44465394]
A w ogóle dziewczyny, taka wstydliwa rzecz. Czy też macie problem z hemoroidami? Ja właśnie wczoraj zobaczyłam, a właściwie poczułam że TO mam. Nie boli nic ale JEST. Jutro mam lekarza to spytam się co ja mam robić z tym? No same przyjemności w ciąży [/QUOTE]

to witaj w klubie u mnie pojawiły się jakiś czas temu, po prostu były i nic. ale ostatnio zaczęły lekko piec mam nadzieję, że nie dadzą popalić po porodzie i w trakcie- bo podobno to mało przyjemne. no i oby po wszystkim jakaś super ekstra maść uratowała mnie od tego problemu, bo dziwnie się czuję - niekomfortowo
daj znać jutro co Ci lekarz powie, bo u mnie na każde wspomnienie tego było "aha, to normalne" i tyle

Edytowane przez patrycjja
Czas edycji: 2014-01-06 o 19:55
patrycjja jest offline Zgłoś do moderatora