2014-01-06, 20:15
|
|
BAN stały
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Styczeń - my clothes
NIEAKTUALNE!!
Ubrania niżej prezentowane są często nowe, a jeśli używane to w stanie dobrym, bardzo dobrym i idealnym.
Wszelkie plamy itd, to wina aparatu. Niektóre ubrania zostały lekko rozjaśnione aby lepiej przedstawić krój/fason danej rzeczy. Każdą wadę opisuje, nie zatajam faktycznego stanu ubrań.
Podaję rozmiar z metki, i taki jak uważam za właściwy, ponieważ rozmiar rozmiarowi nierówny.
Paczki wysyłam kilka razy w tygodniu, więc nie ma czegoś takiego jak długi czas przesyłki 
Ja odpisuję u Ciebie a Ty u mnie, jeśli komuś nie odpisałam proszę się przypomnieć.
Ubrania wysyłam listem poleconym ekonomicznym, priorytet na życzenie i tego samego wymagam od Ciebie!
Noszę rozmiar L/XL, także proszę nie proponuj mi ubrań mniejszych!
Nie mam dokładnie sprecyzowanej listy Wish, ale chętnie przygarnę:
- t shirty z ciekawymi nadrukami, chętnie oversize
- oldschoolowe bluzy (np. adidas)
- spodnie baggy dresowe i jeansowe, materiałowe, KAŻDE!
- alladynki, haremki we wzory i gładkie
- torby sportowe (nike, adidas itd.)
- torby eko z fajnymi nadrukami
- wszelkie koszule jeansowe
- saszetki na biodra
- kolczyki, bransoletki, pierścionki, wisiory, masywna biżuteria
- bluzki i swetry,bluzy oversize
- kosmetyczka
- parka na wiosnę/jesień/zimę
- męskie t-shirty, bluzy, spodnie w rozmiarze góra większe M,L, dół M
- bielizna damska w rozmiarze: góra 85/90 D, dół M/L
- kosmetyki najchętniej nowe ( podkłady do jasnej i średniej karnacji, tusze do rzęs, czarne eyelinery, pudry w kamieniu i sypkie, balsamy do ciała, żele pod prysznic, kremy do twarzy, szampony/odżywki/maski do włosów, błyszczyki/pomadki w odcieniach nude, lakiery do paznokci, zmywacze, bronzer do twarzy, peelingi do twarzy i ciała, raczej wszelka pielęgnacja)
- perfumy w każdych ilościach
Edytowane przez borgore
Czas edycji: 2014-03-13 o 19:39
|
|
|