Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 09:58   #2912
asienka213
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
A, i zaczynam dzisiaj 8. miesiąc, bo stuknęło 31t0d Czuję się już "kobietą w zaawansowanej ciąży"

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
No laski, nie wiedziałam, że robię takie duże dzieci 33+6, a dziec waży 3076g.
ale klocek

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Torba fajna, ale dziewczyny Wy nawet torby kupujecie? Nie macie w domu? To w co się pakowałyście na jakieś weekendowe wyjazdy itp.?
Mi mój gin nigdy nie mówi czy to zwykłe usg czy genetyczne więc nawet nie wiem czym się różnią. O wadze też sam nie wspomina ale jak zapomnę go spytać to potem sama sprawdzam na zdjęciu.

Wspominacie o wątku mamuś noworocznych więc wczoraj zajrzałam i dziewczyny, które już urodziły doradzały tym jeszcze w dwupaku, żeby rozkoszowały się ostatnimi chwilami laby. Potem na dokładkę poczytałam książkę 'Mama w czterech ścianach' i tam też było o tym, że przy maluszku nie ma czasu nawet iść siusiu.
1.ja mialam taka mniejsza mimo, ze na weekendowe wyjazdy nie jezdzilismy Zawsze na dluzej albo tylko na 1 dzien A musze kupic bo jakies pol roku temu wyrzucilam, wylaly mi sie w niej plyny dla mamy i strasznie smierdziala nawet po wypraniu

2. w pierwszych tygodniach dzidzius duzo spi, wiec chyba nie bedzie tak zle Gorzej jak sie taki maly ryczok trafi

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
No i w toalecie jakis gesciejszy sluz zoltawy zauwazylam (niewielka ilosc -ale geste jak .. wydzielina z nosa) i zaczelam sie wkrecac ze czop mi odchodzi. A macie zoltawe uplawy?? Moze to po tych globulkach Ehhh... chce zeby juz bly ten 38tc i zeby lekarze mi potwierdzili ze dzidzia zdrowa.. Nienawiedze ciazy. Tyle stresu to ja nigdy nie przezywalam
mi sie w sumie nie zmienia, od poczatku mam taki ,,cytrynowy''

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora