Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Siema 
Znów wstałam przed 11 kawę piję 
Cytat:
Napisane przez werty77
Melduję:
Mel B pośladki
Jillian Michaels Shred
Pozytywnie rozpoczęty dzień  miłego dnia Kochane  
|
Brawo  toż to nocne ćwiczenia 
Cytat:
Napisane przez majka5908
Druga nocka minęła też stresowo ale już mniej bo też policja jeździła i co chwile do mnie zaglądała  Jeden moment tylko był że jakieś auto na obcych blachach wjechało bokiem i stanęło poza zasięgiem kamer ale przyjechały psy akurat i tamci na pełnej pi.ź.dzie odjechali  Policja zdążyła tylko numery zapamiętać 
|
Kurcze, ale stresów się najesz dobrze, że miałaś "ochronkę" 
Cytat:
Napisane przez Anielllka
u mnie waga z rana 63,1  czyli 0,8kg od początku roku  chwalę się dziś bo tż ma dziś egzamin i mam nadzieję że zda i będzie co wieczorem świętowac  a ja zaczynam ćwiczyć, odstawiłam leki i lekko zaczynam 
|
Super brawo za spadek 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
Melduję więc:
23 dzień a6w - jeszcze 19 dni  teraz wychodzi 25min a co będzie później…to moje 3 podejście do a6w (2 wcześniejsze skończyłam na 25 i 33 dniu) - do 3 razy sztuka 
10 min mel b pośladki
|
Brawo  
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44472115]Zauważyłam, że im więcej ćwiczę to zaraz mam więcej na wadze [/QUOTE]
Coś w tym jest też tak kiedyś miałam, jak się oczywiście ważyłam 
Cytat:
Napisane przez majka5908
Mam misje
Wyprawiłam wczoraj TŻ na delegacje i mam czas żeby wziąć się za siebie  Chce żeby wizualnie było po mnie widać jak przyjedzie że coś ze sobą zrobiłam
Melduje 60 min hh jak narazie 
|
Za hh  
Fajna misja a na ile wyjeżdża?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|