Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 10:19   #2275
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Od roku razem walczymy, kilogramy i centymetry spamując wspólnie gubimy. Cz. X

Siema

Znów wstałam przed 11 kawę piję

Cytat:
Napisane przez werty77 Pokaż wiadomość
Melduję:
Mel B pośladki
Jillian Michaels Shred

Pozytywnie rozpoczęty dzień miłego dnia Kochane
Brawo toż to nocne ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Druga nocka minęła też stresowo ale już mniej bo też policja jeździła i co chwile do mnie zaglądała Jeden moment tylko był że jakieś auto na obcych blachach wjechało bokiem i stanęło poza zasięgiem kamer ale przyjechały psy akurat i tamci na pełnej pi.ź.dzie odjechali Policja zdążyła tylko numery zapamiętać
Kurcze, ale stresów się najesz dobrze, że miałaś "ochronkę"

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
u mnie waga z rana 63,1 czyli 0,8kg od początku roku chwalę się dziś bo tż ma dziś egzamin i mam nadzieję że zda i będzie co wieczorem świętowac a ja zaczynam ćwiczyć, odstawiłam leki i lekko zaczynam
Super brawo za spadek

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Melduję więc:
23 dzień a6w - jeszcze 19 dni teraz wychodzi 25min a co będzie później…to moje 3 podejście do a6w (2 wcześniejsze skończyłam na 25 i 33 dniu) - do 3 razy sztuka
10 min mel b pośladki
Brawo

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44472115]Zauważyłam, że im więcej ćwiczę to zaraz mam więcej na wadze [/QUOTE]

Coś w tym jest też tak kiedyś miałam, jak się oczywiście ważyłam

Cytat:
Napisane przez majka5908 Pokaż wiadomość
Mam misje

Wyprawiłam wczoraj TŻ na delegacje i mam czas żeby wziąć się za siebie Chce żeby wizualnie było po mnie widać jak przyjedzie że coś ze sobą zrobiłam

Melduje 60 min hh jak narazie
Za hh
Fajna misja a na ile wyjeżdża?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora