Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 10:53   #2092
WomenInTheMirror
Raczkowanie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.IV

Cytat:
Napisane przez tigrinha Pokaż wiadomość
Hej hej
No, to jeden podpunkt możesz już odhaczyć

Dziękuję za komplement. Mam listę na ten rok, a jakże, nie przegapiłabym takiej okazji Podzieliłam ją na dwie duże podgrupy - 1 - co chcę zrobić (zakończyć) oraz 2 - czym się chcę zajmować, bez myślenia o konkretnych rezultatach. W rzeczach do zrobienia mam 4 kolejne podgrupy - osobiste, zawodowe (wczoraj właśnie wykreśliłam to CPE), projekty oraz samorozwój. W sumie w tej 1 grupie mam 34 podpunkty, ale wszystkie naraz w tym roku raczej nie są wykonalne

Miłego tygodnia Tobie też

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Dobre
Hej,

też już rozpisałam wstępnie swój plan na 2014, ale muszę go jakoś wyszczególnić. Przy niektórych planach ciężko mi określić do czego chciałabym dojść w najbliższym roku.
Przykładowo chciałam skupić się na swoim charakterze, swoich słabościach, różnego typu barierach i walczyć z nimi, ale ciężko określić mi miejsce w którym to zadanie mogłabym uznać za odhaczone.
To dobry pomysł z podziałem na kilka głównych działów, wtedy przynajmniej mamy wgląd czy zanadto nie skupiamy się na jednym, zapominając o drugim.
Tygrysie, może podzielisz się swoim planem? Jesteś osobą zajmującą się nietypowymi sprawami, z ciekawością przeczytałabym Twój plan.
Oczywiście jeśli chcesz się nim podzielić Albo chociaż tą częścią, której nie skrywasz głęboko przed światem?

Ps. chyba nie masz innego wyjścia jak skupić się na tym, że chwilowo masz więcej czasu wolnego, a z pracą spokojnie - ułoży się.
Wykorzystaj ten czas w jakiś fajny sposób
WomenInTheMirror jest offline Zgłoś do moderatora