2014-01-07, 18:47
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Cytat:
Napisane przez ewel28
Ostatnio mało się udzielam, bo mam trochę problemów rodzinnych dziadek jest już w bardzo złym stanie, cierpi i wszyscy się modlimy żeby Bóg go już zabrał do siebie. Moja mama z tych nerwów i przemęczenia, bo siedzi z nim na zmianę z ciotką, wczoraj jeździła na pogotowie i okazało się, że ma stan przedzawałowy Dzisiaj znowu nocuje u dziadka, bo oczywiście nie ma komu ją wyręczyć chociaż ma jeszcze 4 siostry  Martwię się o nią, bo ma dopiero 50lat i już drugi raz taka sytuacja ma miejsce
|
Kochaną masz Mamę, co to za rodzeństwo jak nie wspierają się w takiej sytuacji... Przykro mi bardzo...
Cytat:
Napisane przez anitaxas
u nas wszystko dobrze. Ja czuję się naprawdę dobrze, żadnych dolegliwości w ostatnim czasie nie mam, tż dba o nas jak zawsze, mała Emilko-Lilianka (nie możemy się zdecydować które wybrać  ) kopie mamusie aż miło. Cieszę się każdym dniem mojego stanu 
|
super i dla TŻ
Cytat:
Napisane przez jana
jest ciul lepiej, zmienili mi antybiotyk, temperatura spadła, czekamy.
Kubek sterydy dostaliśmy.
|
to dobre wiadomości
zaciśnięte cały czas
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski
niestety moich kwitów na poczcie nie ma
los jest dla mnie "łaskawy" i upraszcza mi zrzucanie wagi- auto opłacone - bez potwierdzenia -idzie w odstawkę, chcąc nie chcąc muszę chodzić na "piechotę" do czasu wyjaśnienia sprawy
(pani z poczty dzwoniła na pocztę główną aby przesłali do niej ksero wpłat)
|
co za pech 
Cytat:
Napisane przez anitaxas
W ogóle to moja Córa uwielbia głos swojego Taty i wieczorami to taki cuda się w brzuchu dzieją jak z Nią rozmawia, że aż nie mogę się napatrzeć na ten skakająco-falujący brzuch 
|

Cytat:
Napisane przez elizabarbara
Czesc.melduje sie ze spa 
|
jak Ci tam?
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Z moją siostrą nie mogli się zdecydować, w rezultacie przez 2 tygodnie po porodzie była "Dzidziusiem" 
|

Cytat:
Napisane przez iza243
Już po wizycie położnej.Wszystko jest ok,mały waży 3840.Ulewanie i bąki są normalne.Szwy goją się się ładnie.Żółtaczki już nie ma.Karmić jedną piersią na jedno karmienie tak często jak tego potrzebuje nawet co 30 minut.Możemy już chodzić na spacery chyba sie dziś wybierzemy  W piątek na 1 wizyte u pediatry.
|
więcej takich wiadomości 
Cytat:
Napisane przez jana
Anitko w rudzie Śląskiej. Tu maja super oddzial dla wcześniaków, dzisiaj poszla rodzic dziewczyna w 29 tc
generalnie same ciezkie przypadki.
|
To jesteś w najlepszym możliwym miejscu, pod dobrą opieką 
Cytat:
Napisane przez jana
Maly dobrze, boje się o niego b bo crp 69, temp 38,,3 ... wiec dużo przeszedł, nawet bgo ledwo czulam, ale dzisiaj szaleje 
|
To są kopniaki dla mamy, żeby wierzyła, że będzie wszystko dobrze 
Rena jak tam zdrówko?
|
|