2014-01-07, 18:48
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
Cytat:
Napisane przez Roane
Ja też chodzę co chwila. Nie mam pojęcia co ja wysikuję, dzisiaj wypiłam kubek herbaty i pół małej butelki wody 
|
No ja mam tak samo.. Zwłaszcza w nocy, nie wiem z czego ten mocz się bierze 
Cytat:
Napisane przez lolita25
Ja już chyba we większym rozkroku siedzieć nie mogę 
Nie pamiętam kiedy ostatni raz założyłam sobie siedząc " nogę na nogę" 
|
Takie już z nas "rozkraki"
Cytat:
Napisane przez san_g
witajcie,
wizyta w szpitalu ok-trafiłam na swojego lekarza. Szyjka długa jak cholera na tym etapie ciąży ( a połowę ciąży walczyłam ze skracającą się szyjką cóż za ironia). KTG wyszło bardzo dobrze. Podobno teraz trzyma ją magnez, który brałam w sporych ilościach. W piątek będę przyjęta na oddzial i bez dziecka nie wyjdę- każda ciąża się kiedyś kończy :P Jest mi o tyle lżej, że nie bedę się już tak martwić. Oficjalnie przeterminowana  No cóż chciałam tak naturalnie i w ogóle a wygląda na to, że będę miała wywoływany poród-życie.
|
Kochana, bardzo dobrze Cię rozumiem! Mój Smerf się pchał przez 2 miesiące na świat a jak przyszło co do czego to się rozmyślił i wczoraj minął termin. 
Cytat:
Napisane przez magnusia
zaczęłam pakować torbę i się nie zmieściłam  jak wróci mąż to musi wytargać większą.
a tak nie chciałam wyglądać jak w hali odlotów 
|
Oj ważne żebys była spokojna, że masz co trzeba Ja pierwszy raz do szpitala szłam z reklamówką a teraz będę z wielgachną torbą podróżną. I mam w zadku jak to będzie wyglądać 
Cytat:
Napisane przez mengazhu
A mi sie znowu chce jeść. CHleba, kanapek znaczy. Z czymś. A po kanapkach, chlebie białym mam zgagę 
|
A ja mam na odwrót - po ciemnym pieczywie 
Cytat:
Napisane przez mengazhu
Cofnie. A właściwie spadnie niżej :P Będziesz rozmawiać o kupkach, zupkach, ząbkach. I gugać do dziecięcia 
|
W święta myślałam, że szlag mnie trafi jak widziałam moją mamę gugającą do córeczki mojego kuzyna.. No jakoś tak okropnie to robiła, że mówiłam tż że jak będzie tak gugać do Smerfa to się chyba wyprowadzamy bo ja psychicznie tego nie zdzierżę Myślę, że i ja gugać będę ale mam nadzieję robić to w zaciszu własnego mieszkania, bez świadków, a nie w otoczeniu 10 osób, które siedzą i wyglądają na zmieszanych sytuacją 
Cytat:
Napisane przez Negrid
To i ja wtrącę 3 grosze do tematu odwiedzin.
Za to teściowa... nie wiem czy to już tu pisałam, ale pierwsze co mi powiedziała (leżałam bo nie czułam ruchów) że jej "szwagierka w 6 miesiącu ciąży (ileś lat temu) też nie czuła ruchów i musiała urodzić trupa" dosłownie to są jej słowa.
|
Ona jakaś nienormalna jest. Trzeba mieć pomieszanie z poplątaniem w głowie, żeby takie rzeczy wygadywać.
Gosia dajesz!   : sbanan:
forester, dobrze że Cię monitorują Jeszcze trochę trzeba pocierpieć ale jaka nagroda później 
nattali, dzięki za przepis! Chyba jutro będzie na obiad pomarańczowy łosoś 
A co do Twojej sytuacji.. Ciężko jest. Ja pewnie bym położyła uszy po sobie i przyjęła teściów i podziwiam dziewczyny które pisały, że by się postawiły. Ale ze mnie takie ciele mele jest, rzadko kiedy się odszczeknę, riposty przychodzą do głowy po kilku godzinach Mam nadzieję, że znajdziecie rozwiązanie tej sytuacji, które nie będzie skutkowało obrazą majestatu i mega fochami 
A u mnie dziś po raz kolejny gofry
|
|