Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013, cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-07, 21:01   #3013
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Marchew, jabłko lub ziemniaczek, wkrótce zje mój niemowlaczek, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
my na pneumo też po 6mż dopiero- i tak dużo tych szczepionek na raz, niech trochę organizm odpocznie

chłopaki poszli do netto a ja mam luz, nadal w piżamie gniję

my jak jeździmy we trójkę to ja siedzę z tyłu z Mikosławem, a jak sama z nim jadę to siedzi sam z tyłu za mną ale on zawsze śpi więc luz, jakoś daleko sama z nim nie jechałam jeszcze
a siedzi za mną bo kiedyś oglądałam chyba na tvn turbo, że kierowca podświadomie w chwili wypadku siebie chce chronić i tak skręca nie wiem czy to prawda, ale wolę go mieć za sobą
A guzik prawda lepiej jest od strony pasazera bo jak cos sie stanie i trzeba zatrzymac sie na poboczu to bezpieczniej sie dostac do dziecka. Amelka jezdzi za kierowca ale tylko dlatego bo Blanka jezdzi za pasazerem i juz nie chciałam zmieniać zeby nie czula sie odtracona

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
cześć mamuski żyjemy, cali i zdrowi po chrzcinach, rodzina wyjechała wracamy do normalności

narazie mamy tylko badania moczu co jakiś czas, pod koniec stycznia mamy wizytę u nefrologa i już się boję ostatnio wyszła mu jakaś bakteria w posiewie, ale pediatra powiedziala ze być moze źle umyłam mu siusiaczka
trzymam kciuki zeby u was było już tylko lepiej

cudowni

jam też 88

tak to wlasnie jest na tych naszych wioseczkach wszyscy się znają

jak wychodziły trójki-kły to Anka męczyła się przez dwa miesiące. Butelkę ze smoczkiem czasem i teraz używa, ale baaardzo sporadycznie, w chwilach kryzysu jeśli malutka nie chce butli to nie dawaj, zastąp słomką lub samym kubeczkiem

ja w sobotę zaczynam kurs instruktorski shantala mam 4 zjazdy, plus praca dyplomowa później
myślę, ze podzielę się umiejętnościami na forum

sciemniasz myslalam ze jestes starsza

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
dziewczyny wrzucaly na fejsa link do obliczenia wieku umysłowego, wyszło że mam 36 lat dzieci mnie mentalnie postarzały

http://www.mbti123.com/mental/pl/

hehe u mnie wyszlo 32 czyli tyle ile ma moj maz i na ile sie czuje

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
ja poki co daje polowe słoiczka plus dokarmiam mlekiem tyle ze u mnie przewaznie po słoiczku mleka juz nie chce...moja Lila to wogole mało je..0 7 rano zjadła 180 pozniej o 12 połowe słoiczka i teraz o 14 zaledwie 120...Ciekawa jestem czy przez takie jedzenie wogole cos przybrała.jutro się wazymy.
Heh, Amelka dzis przed 9 zjadla 120 ml a pozniej dopiero przed 15 zjadla 60....
Miala dzis bardzo slaby dzien, bylam u kolezanki i po 30 min sie rozwyla ze nie dalo rady jej uspokouc. Masakra ona mi na rekach jeszcze wieksze jazdy robi dopiero jak ja w fotelik wsadzilam i bujalam to sie uspokoila. I po 10 min juz byl zaciesz.
Na szczepieniu tez jak pediatre zobaczyla to sie rozwyla
Wazy 5980g, prawdopodobnie ida zabki no i dostalysmy skierowanie do poradni rehabilitacyjnej bo powiedzialam ze sie nie obraca. I w sumie to chyba tyle.
Jeszcze do tego tz mi dzis przyjechal dwa dni wczesniej heh.

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Natala a analizowałaś skład tych czeskich Nominal? Może lepsze?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora