Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 08:15   #2620
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez kamilla123 Pokaż wiadomość
Przed chwilą na TVN style był program Bosackiej "o matko" właśnie o ciąży, nawet tż ze mną oglądał W sumie nie dowiedziałam się niczego nowego, ale jakoś fajnie mi się to oglądało. To był pierwszy odcinek więc pewnie za tydzień następny, może któraś będzie miała ochotę obejrzeć
Też go oglądałam

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
O matko ile stron od wczoraj przez chwilę myślałam,że wątek pomyliłam

Super, pokaż pokaż

Proszę

Cytat:
Napisane przez Monica80 Pokaż wiadomość
Witam sie wieczornie.

Tak w ogole zapomnialam Wam napisac ze i ja czuje ruchy dzidziusia i to juz od dawna. ale teraz (16tydzien) czuje bardzo wyraznie. na razie tylko jak leze wieczorkiem albo zaraz po przebudzeniu, podczas chodzenia jeszcze nie. Powiedzialam na ostatniej wizycie lekarzowi ze juz czuje a ten mnie zbył ze nie wydaje mu sie :P Wkurzyl mnie bo u mnie to nie sa zadne babelki czy smyranie tylko wyrazne kopniaczki i obracanie. A na usg wierciło sie toto strasznie

A ja zrobilam dzisiaj pierwsze mini zakupy - kilka podziaczkow, sweterek, i bolerko mam nadzieje ze na polowkowym nie pojawi sie nic miedzy nozkami!!

No i tyle pamietam z 3 stron ktore nadrabialam...
Takie ruchy to cudowne uczucie
Uwielbiam oglądać ubranka pokażesz?

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Ja z rożka również jestem zadowolona. Ten, który mam nie przyda mi się, bo za gruby jak i z reszta kombinezony, welurowe śpiochy

Właśnie jestem również zielona(tak jak któraś pisała) w kwestii ubioru/wyboru ubranek na czerwiec
------------------------
Nadrobiłam i już padam ze zmęczenia. To ja napiszę, że pierwszy dzień w pracy był super (zaliczyłam nawet wymioty), ale i dostałam podwyżkę nie za dużą, ale zawsze coś.
Oj tak jak ktoś wie jak ubierać dziecko w czerwcu to ja chetnie wysłucham

Gratuluje podwyżki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bcee762b9e9212e9med.jpg (27,3 KB, 24 załadowań)