Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 11:11   #1103
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Dużo mi tego synka wróży a ja chciałam dziewczynkę ale cóż będzie mały łozbuziaczek za tydzień po połówkowych już wszystko będzie jasne

a za Was mocne kciukasy, abyś w końcu była w ciąży i za upragnioną dziewczynkę
ej, a co to za smutna mina? A synuś to gorszy niż córeczka?

Jeszcze nic nie wiadomo, może będziesz miała dziewczynkę.
Przyznaj się, że chcesz kupować sobie i córeczce różowe ubranka bo teraz samej głupio CI chodzić w spodniach Hello Kitty

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej

Justii synek spory, no i mamuśce w końcu potwierdził lekarz, że ma mały brzuszek, a Ty tak narzekałaś, że taka gruba jesteś . Wiem, wiem każdej z nas wydaje się, że ma największy brzuch, jak to ładnie ujęła Gosia.

Malgosiu wszystko na to wskazuje, że rozpakujesz się jednak pierwsza . Trzymam kciuki żeby jak najmniej bolało i szybko poszło. A co do masaży to tak myślę, jak się je robi

Pradip nic mi nie mów o księdzu, bo w zeszłym roku przegapiłam kolędę dopiero się nasłucham jak teraz przyjdzie.
W końcu go przyjęłaś?

Ewelika aż się wierzyć nie chce, że u Ciebie już 27 tc . A jak tam z Twoją wagą coś ruszyło?

Aldrin brzuszek zgrabniutki no i coś mam przeczucie, że u Ciebie będzie synek .

Fikusek nic mi nie mów o chorobach, bo synka ciągle pobolewa siusiaczek . A co do oczka to spróbuj z solą fizjologiczną.

Wczoraj odwiedziła mnie dobra koleżanka która jest w 33 tc i nie mogłam napatrzeć się na jej brzuszek - zazdroszczę jej ( ale tak pozytywnie) no i zwłaszcza, że będzie miała córeczkę . Jeszcze mąż wczoraj do mnie, że nie może się doczekać kiedy ja będę miała taki brzuch i jakoś taka rozmarzona chodziłam cały dzień... Mam nadzieję, że moje długie czekanie będzie niebawem wynagrodzone w postaci ciąży i córeczki, bo już mam powoli dość tego czekania .
Jako jedyna staraczka ( udzielająca się) posmęciłam i styka .
Dobra, a teraz macie trzymać kciuki , bo po dniach płodnych akurat
A tak w ogóle to małżonek idzie na badanie nasienia w poniedziałek
dla TŻ niech się przebada
Moim zdaniem z Wami jest wszystko ok tylko po prostu te rozłąki źle na Was wpływają, nie ma się co oszukiwać, Twój TZ większość czasu spędzał w delegacjach.

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Justii - a ty miałaś dzisiaj to KTG?

mam nadzieję, że te masaże tż-ta coś jednak dadzą i może nie będzie mnie rozrywało na wszystkie strony hahah jak nie to zgłoszę reklamację do masażysty hahah
KTG nie miałam, ale lekarz słuchał tętna małego i przepływów , szyjka nawet nie drgnęła od ostatniej wizyty, więc o skurczach porodowych nie ma mowy 2 w 1 mogłabym chodzić nawet do lutego
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora