2014-01-08, 15:43
|
|
|
Przyczajenie
|
Plotki, kłamstwo i związek ... Co mam zrobić ?!!!
Hey wszystkim . Jestem tutaj nowa ale stwierdziłam, że napiszę coś od siebie A więc mój problem zaczął się od tego że pewnego dnia dostałam telefon od mojego ciotecznego brata , że spotkał się przez przypadek ze starą znajomą(Kaśką) i ona (chyba) nie wiedząc czy jestem jego siostrą powiedziała mu i jego dziewczynie ( bo się przyjaźnią z moim chłopakiem) że właśnie mój chłopak mówił na mnie różne rzeczy , że jestem ciągle zazdrosna , że nie traktuje mnie poważnie , że ciągle do niego wypisuję ... Zapytałam o to mojego chłopaka a on stwierdził że napewno tak jej nie powiedział , mówił że studia to tamto że trudno pogodzić wszystko i że napewno powiedział że traktuje mnie poważnie bo mamy razem zamieszkać .. Mieliśmy spotkać się w piątkę (ja mój chłopak mój brat jego dziewczyna i ta Kaśka która rozpuszcza ploty) . Mój chłopak stwierdził że najlepiej będzie jeżeli spotkam się z nią sam na sam ponieważ wtedy nie będzie pod żadną presją . Napisałam do tej Kaśki a ona potwierdziła wersję mojego chłopaka że nie powiedział tego że nie jestem dla niego ważna i ona pierwsza słyszy bo mówił , że mnie bardzo kocha i bardzo mu zależy na mnie . Dziwi mnie to że nie chciał się spotkać w 5 osób , twierdził że ma ważne kolokwium a to już 3 termin , że jak spotkamy się razem to ta Kaśka będzie mówiła stronę swojej przyjaciółki a nie jego i że tylko wyjdzie jedna kłótnia a ja mu nie będę chciała uwierzyć ... Boli mnie to strasznie , nie wiem co mam zrobić bo chcę wierzyć mu a nie obcym . Już raz osoby z zewnątrz chciały popsuć nam związek ... i to moja najlepsza przyjaciółka .Mój brat twierdzi że ta Kaśka i mój chłopak obydwoje mają coś na sumieniu . Mój chłopak wczoraj mówił że mnie kocha i prosi mnie żebym się spotkała sama z nią . Ostatnio dzień przed tą awanturą kiedy się lekko pokłóciliśmy poszedł na lodowisko bo wiedział że tam będę (ja niewiedziałam że będzie) i mnie przepraszał i powiedział że nie da mi odejść , więc nie mam powodów by mu nie wierzyć .. Wczoraj zmienił status na wolny i strasznie się boję że go stracę ... Co mam zrobić ?! prosze was o pomoc
|
|
|