Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-08, 17:17   #4683
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9

Cytat:
Napisane przez Amberella Pokaż wiadomość
A tak jeszcze w temacie chrapiących TŻtów. Jak leżałam na patologii, byłam na sali z dziewczyną, która różne "życiowe" teorie miała. Jedną z nich było to, że jak facet w nocy chrapie oznacza, że za luźno ma jajka i trzeba je ścisnąć. Można to zrobić w taki sposób żeby chrapiący się obrócił i zgniótł sam swoje klejnoty lub tradycyjnie - dłonią ..
o ludzie mój mąż też chrapie- przeczytałam mu to i wyglądał mnie j więcej tak : http://www.youtube.com/watch?v=F2q0IiofsvA

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Inw Pokaż wiadomość
Dziewczyny które wybrałyście Żelazną - czy macie tam lekarzy? Na stronie przychodni jest tylko o usługach odpłatnych, a ja myślałam że da się tam na nfz wybrać i ewentualnie uzupełnić badania Bo badań mam mniej niż podają jako wymagane przy przyjęciu do porodu, np. nie mam WR ani HBS ag z okresu ciąży, ale tuż przed zajściem miałam komplet badań i szczepienia do operacji i wątpię czy coś się zmieniło. Mogą mnie odesłać do innego szpitala jeśli mój lekarz zleca inne badania niż oni sobie życzą?
No i jak tam robicie z parkowaniem? O ile wiem nie ma parkingu, szukacie miejsca gdzieś w okolicy i pieszkom potem na IP?

nie mam tam lekarza ale wiem, że jest tam przychodnia ginekologiczna więc powinno być NFZ (kiedyś było) Dziwne że nie masz wszystkich badań... a nie może Ci gin przepisać abyś zrobiła?
Co do parkowania- ja mam na piechotę 8 minut więc dojdziemy a samochodem to trzeba szukać w około miejscówki a tam cienko jest z miejscami