2014-01-09, 11:46
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Cytat:
Napisane przez YellowSheep
A, dziś dzwoniłam do pracy, klamka zapadła, odchodzę. Obym nie żałowała 
|
napweno będzie dobrze i wszystko się ułoży po Twojej myśli. Tego Ci życzę  
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Hje-wiedziałyśmy
Patrzta która jest godzina... Obudził mnie telefon. Dostałam smsa od babki w sprawie sukni ślubnej (sprzedaje),ale czy ludzie nie myślą? Mogła to załatwić jutro,w dzień,a nie w środku nocy. Teraz spać nie mogę przez pinde.
W dodatku wchodzę na tablice,kilka dni temu orientacyjnie dowiadywałam się w sprawie tortu na roczek i dziś dostaje wiadomość że cukiernik gotowy,proszą o telefon. Halo a czy ja powiedziałam że ZAMAWIAM?  No i teraz nie wiem co zrobić bo wiecie jak jest...
|
Zabiłabym 
Cytat:
Napisane przez hope01
A jeszcze względem prezentów na roczek. Wszyscy się pytają co kupić itp. No Młody ma zabawek od groma. Ubranka mu kupuje używki. CIotka wyjechała wprost że pieniądze mu da. Moi rodzice też się zastanawiają. Mówię mamie że jak chce, ale nikt nic nie musi kupować. A jak chcą dać mu pieniążka, to Młody ma taką skarbonkę, której sie nie da otworzyć z napisem "Na 18nastkę"  to może mu dam rzucić 
NA roczku będzie 14 osób 
|
Mnie się ostatnio wszyscy pytają co Darii na roczek kupić.... A bo ja wiem?!??! Też zabawek ma już dużo.
W końcu chyba pieniążki dostanie a jak kiedyś coś fajnego będę chciała jej kupić to akurat pieniążki będą. 
U nas też będzie 14 osób.
Cytat:
Napisane przez mala_19kw
Hej 
Kurna allegro i ich parodie mnie ostatnio prześladują 
Zamówiłam sobie tunike-kimono w rozmiarze S, dziś przyszło,w rozmiarze M   Ku.wa czy ja się nie wyraźnie ostatnio wyrażam czy co?
I teraz znowu bawić sie w odsyłanie,czekanie... ja pitole
Zaraz jeszcze sie odezwe,idę sie ogarnąć póki brzdąc śpi
|

a poka jaką zamówiłaś 
---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------
Cytat:
Napisane przez misiaeel
Hania nam wczoraj zasnęła na noc o 23, nie była marudna ani nic po prostu chciała się bawić. O 6 się obudziła z temperaturą 39  dałam paracetamol i spała do 9.30. nie za długo to się ciągnie? od poniedziałku ma taką gorączkę już nie wiem jak Jej pomóc
silver cieszę się strasznie, że z Darią już lepiej 
|
Biedna Hania 
Daria wczoraj wieczorem była bardzo rozpalona. Też do 22.30 nie umiała zasnąć(ale ciagle płakała)...Potem w nocy nie miała już gorączki. Ale przed chwilą jej mierzyłam i znów prawie 38..... U nas się zaczęło w niedzielę wieczorem więc też już jakoś za długo się to ciągnie
|