Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-10, 01:37   #3087
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW

Cytat:
Napisane przez Ashira Pokaż wiadomość
Jak zaznaczyłam - korzystałam z kalkulatorów internetowych. Nie jestem dietetykiem, nie umiem tego sama ułożyć natomiast bazując na odrobinie zdrowego rozsądku wiem, że to za mało. Ale dzięki za troskę.

Miałam taki dzień, jadłam dużo twarogu. Jutro go np. nie ruszę i co umrę z tego powodu?
I wspaniale, że się domyślasz. Naprawdę to jest wspaniały argument.

Zobacz moje poprzednie jadłospisy. Albo lepiej - domyśl się. Bo nie wymieniłam każdego składnika jakiego użyłam do przygotowania potrawy, tak jak Ty to robiłeś swojego czasu (tak, jestem na wątku od dawna)? Ja się nie muszę chwalić zawartością szafek kuchennych.

I kolacja niech Ci się kojarzy z czym chce... nie jestem facetem, nie mogę ćwiczyć z powodów zdrowotnych i moje zapotrzebowanie kcal jest niższe. Poza tym jeśli takie jedzenie kojarzy Ci się ze szpitalem to zazdroszczę... ja wolę nie wspominać szpitalnego jedzenia.
To się dowiedziałem- piszę tutaj żeby się pochwalić zawartością szafek

Czy według Ciebie za każdym razem jak ktoś komentuje konkretne menu, to tym samym musi wertować cały wątek w poszukiwaniu wcześniejszych jadłospisów danego autora, bo a nóż trafi się lepszy i trzeba wziąć go pod uwagę?

Odniosłem się do tego co napisałaś o swoim zapotrzebowaniu. Jeżeli uważasz że wynosi ono poniżej1000 kcal to mam prawo przypuszczać że Twoje porcje mogą być niewystarczające.

Świetnie że czytasz ten wątek od dawna, ale to jeszcze nie powód żeby wrzucać jadłospis i okazywać postawę "ale ja swoje i tak wiem".

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora