2014-01-11, 23:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
na mnie od jakiegoś czasu też nie  więc co jakiś czas próbuje inny ale kiepsko cos powiedzieć czy lepiej 
podetnij póki zima do lata odrosna piękne i gładkie
o kurcze i do specjalnie do masażu kupiłaś czy do szczotkowania normalnie?
dobrze wiedzieć chociaż ja mam teraz problem żeby jakiś ziołowy sobie dobrać  familijny pokrzywowy był ok a ten zwykły biały coś mnie podrażnia bo mnie głowa po nim swędzi jakby przesuszał mi skóre  a ostatnio po tak zachwalanej przeze mnie shaumie wyskoczyły mi jakies krostki w głowie  teraz kupiłam z YR szampon i jutro wypróbuje 
|
nie, żaden masaż chociaż...? kupilam do czesania/szczotkowania/rozczesywania po myciu jak wlosy sa juz suche.
od tygodnia elektryzowaly mi sie wlosy bardzo i tz mi powiedzial ze to przez to ze moja szczotka ta z rossmana jest plastikowa, a mowi kup drewniana- zeby igly byly drewniane- to nie beda sie elektryzowac, no to zobaczymy ale ten sam typ co ta z rossa bo uwielbiam jak one wlosy wygladzaja i prostuja 
ja to z oczyszczajacych to albo familijny albo natei- one mi sluza i ich sie trzymam.
schauma to mozna strasznie wlosy przeproteinowac jesli ktos uzywa np. odzywki nivea- ja tak kiedys zrobilam i myslalam ze dobrych wlosow juz nie odzyskam 
---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------
Cytat:
Napisane przez susuanne
To są zniszczenia, nie mogę tych włosów podciąć bo wyglądałabym jak głupia  Z dwa lata temu wycieniowałam sobie sama włosy i gdybym teraz pocieła drastycznie przy twarzy włosy to bym miała z tyłu do zapięcia od stanika, a z przodu boba  Niestety te pasmo z przodu tak sobie wycieniowałam, że jest grubości kitki osoby, która ma nie za dużo włosów (mam bardzo dużo włosów).
A moją największą teraz zmorą jest łupież i okropne strupy na głowie... Walczę już od dwóch miesięcy 
|
clear"a sensitive probowalas?
mnie teraz szybko uleczylo i dodatkowy plus- umylam nim wlosy a dzien pozniej farbowalam i nie czylam w ogole szczypania i podraznienia skory- niesamowicie ten szampon łagodzi i znieczula skore. polecam.
|
|
|