Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-11, 23:22   #610
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
na mnie od jakiegoś czasu też nie więc co jakiś czas próbuje inny ale kiepsko cos powiedzieć czy lepiej
podetnij póki zima do lata odrosna piękne i gładkie

o kurcze i do specjalnie do masażu kupiłaś czy do szczotkowania normalnie?

dobrze wiedzieć chociaż ja mam teraz problem żeby jakiś ziołowy sobie dobrać familijny pokrzywowy był ok a ten zwykły biały coś mnie podrażnia bo mnie głowa po nim swędzi jakby przesuszał mi skóre a ostatnio po tak zachwalanej przeze mnie shaumie wyskoczyły mi jakies krostki w głowie teraz kupiłam z YR szampon i jutro wypróbuje
nie, żaden masaż chociaż...? kupilam do czesania/szczotkowania/rozczesywania po myciu jak wlosy sa juz suche.
od tygodnia elektryzowaly mi sie wlosy bardzo i tz mi powiedzial ze to przez to ze moja szczotka ta z rossmana jest plastikowa, a mowi kup drewniana- zeby igly byly drewniane- to nie beda sie elektryzowac, no to zobaczymy ale ten sam typ co ta z rossa bo uwielbiam jak one wlosy wygladzaja i prostuja

ja to z oczyszczajacych to albo familijny albo natei- one mi sluza i ich sie trzymam.
schauma to mozna strasznie wlosy przeproteinowac jesli ktos uzywa np. odzywki nivea- ja tak kiedys zrobilam i myslalam ze dobrych wlosow juz nie odzyskam

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
To są zniszczenia, nie mogę tych włosów podciąć bo wyglądałabym jak głupia Z dwa lata temu wycieniowałam sobie sama włosy i gdybym teraz pocieła drastycznie przy twarzy włosy to bym miała z tyłu do zapięcia od stanika, a z przodu boba Niestety te pasmo z przodu tak sobie wycieniowałam, że jest grubości kitki osoby, która ma nie za dużo włosów (mam bardzo dużo włosów).
A moją największą teraz zmorą jest łupież i okropne strupy na głowie... Walczę już od dwóch miesięcy
clear"a sensitive probowalas?
mnie teraz szybko uleczylo i dodatkowy plus- umylam nim wlosy a dzien pozniej farbowalam i nie czylam w ogole szczypania i podraznienia skory- niesamowicie ten szampon łagodzi i znieczula skore. polecam.