Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-12, 19:05   #4310
monkaa321
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Ooooo dzisiaj moja studniówka omal nie przegapiłam ale tylko jeszcze przez 6 minut

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
ja dziś zaczynam 8-my miesiąc

Cytat:
Napisane przez asialll Pokaż wiadomość
poza tym ja też witam się w 8 miesiącu

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczynki
Piszę z telefonu wiec przepraszam za brak cytatów. Dzisiaj mam jakiś średni humor może tez dlatego że obrzydliwa pogoda za oknem. Wczoraj do pozna gadalam z mężem jak to nasze beztroskie życie wywali się do góry nogami. Szczerze mówiąc przeraża mnie to i nie wyobrażam sobie jak to będzie. Jednego jestem pewna że mój świat stanie na głowie. Ehhh to takie moje poranne przemyślenia bo chyba zaczynam panikowac przed porodem

Wysłane z mojego GT-I8190
my też gadaliśmy aż do 1:30 z tym, ze raczej kombinowaliśmy z pracą tż po porodzie, no ale ja nie omieszkałam jeszcze poopowiadać o przygotowaniach i zakupach

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Wróciłam właśnie z zajęć. Wczoraj dostałam złe wieści, całą noc nie spałam i dalej nie mogę dojść do siebie....
oj to nie dobrze mam nadzieje że będzie dobrze pomimo tych złych wieści

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
No i kąpiel. Przy Marcelku używałam gąbki do wanienki, teraz wypatrzyłam coś takiego
http://allegro.pl/fotelik-do-kapieli...862898368.html
http://allegro.pl/fotelik-do-kapieli...871871181.html
fajne to, ale nie ma podanych wymiarów... Jak myslicie, brać?
powiem Ci że wg mnie to będzie niewygodne ogólnie nie jestem fanką takich rzeczy to może też dlatego

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hej!!
Nadrobiłam ale nie wiem co napisać, szybko tylko witam się w 33 tygodniu. Dzis przespałabym cały dzień. Chodzę i ziewam non stop i slodkie jak odkurzacz wciągam.. Wlasnie lece omleta sobie zrobic z miodem zjem

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
Pomalowaliśmy dzisiaj pokój Mamy jeszcze masę sprzątania i targania mebli, ale zawsze to coś do przodu

to i ja się chwalę, zakupiliśmy z tż dzisiaj łóżeczko z szufladą i materacyk. Co prawda to jest używane ale w super stanie bo to było łóżeczko rezerwowe u dziadków. Będziemy niedługo rozkładać i oglądać materacyk bardzo dokładnie obejrzeliśmy i "przegłaskaliśmy" i się zdecydowaliśmy go wziąć nie linczujcie za używany

side jak możesz to daj znać co u Ciebie!
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

Edytowane przez monkaa321
Czas edycji: 2014-01-12 o 19:06
monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora