Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 10:09   #4807
MamaKtosia
Zadomowienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Dzień doberek podwojone!

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja też już się zbieram powoli, właśnie zamówiłam krówki ze zdjęciem Hani na dzień babci i dziadka to zaszalałam
Możesz proszę napisać gdzie zamówiłaś? Kompletnie mi z pamięci dzień babci i dziadka wypadł...

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Dziś przyjechał mój brat zza granicy, zrobił nam niespodziankę i przywiózł 4 wielkie wory ciuchów po swoich córach i to na razie tylko takie od 6m do 1,5 roku przejrzałam kilka i już się zakochałam chciałabym już małą ubierać w te wszystkie cudne ciuszki
Fajną niespodziankę Ci brat sprawił. Pamiętam, że w pierwszej ciąży też w kółko oglądałam te ciuszki i wyobrażałam sobie jak będę mała ubierać. To fajne chwile. Celebruj je

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość
Przejrzałam ciuszki po Milce u rodziców..i jestem baardzo miło zaskoczona Mam mnóstwo ciuszków które będą pasowały na Leosia Różu to tam praktycznie nie ma Trochę kokardek i falbanek..ale 2/3 jest ok..a 1/3 idzie w odstawke
Jedynie tylko zaczęłam się zastanawiać jak ja będę ubierać małego Mila jest z lutego więc ubierało się grubo..teraz będzie inaczej i muszę to jeszcze rozgryźć W każdym razie dużo kupować z ciuszków nie muszę
Eno widzisz to fajnie, że Ci tylko ciuszków po Mili zostanie. Moja córka też lutówka i też muszę porozgryzać jak wykorzystać grube ciuszki w maju . Jak katar małej? Już ok?

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
C

Wy tu o ciuszkach , szafkach , mebelkach . W sumie też muszę się zacząć rozglądać za komodą, łóżkiem dla Oskara, ale to dopiero będziemy kupować przed samą przeprowadzką. Wtedy też zamierzam przejrzeć ciuszki No i jak w środę się 100% potwierdzi dziewczynka , to te unisex odłożę a chłopięce będę miała na sprzedaż (jakby któraś była zainteresowana )
Kiedy planujecie przeprowadzkę? Fajnie, że możesz wszystko od zera zaplanować w takim razie.

Cytat:
Napisane przez madziuuula Pokaż wiadomość
A my coraz bardziej przychylamy się do Ryszarda choć musze jeszcze przeczytać charakterystyke i pewnie mi przejdzie jak z Marianem
Mój były szef to Ryszard. Złoty, rewelacyjny człowiek.

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Witam poniedzialkowo!
Musze sie chyba zaopatrzyć w jakis kalendarz na ten rok, bo nie mam gdzie sobie zaznaczac w ktorym to ja jestem tyg W pierwszej ciązy bez kalendarza o kazdej porze dnia i nocy moglam powiedziec, a teaz jakies problemy z glową mam.
w ogole moj mlody mial wczoraj gorączke i jak zadzwonilam dzis do przedszola ze go nie bedzie to pani powiedziala mi zeby go obejrzec, czy jakis krostki mu nie wyskoczyly, bo ospa w przedszkolu! Jak narazie nic nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie, ale jednak troche stracha mam
Też tak mam, że w pierwszej z pamięci recytowałam który tydzien i który dzień (!), a teraz muszę się bardzo zastanowić jak ktoś pyta mnie o to który tydzień - zazwyczaj odpowiadam - coś koło ....
Trzymam kciuki za opcję nie - ospa! Daj znać.

Idę sprzątać. Wczoraj miałam najazd znajomych dzieci i po całym domu mam pokruszone ciasteczka i kawałki kredy. Nie chce mi się...
MamaKtosia jest offline Zgłoś do moderatora