Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-13, 06:33   #4771
Ramona_85
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym tygodniu
Dziś oczywiście mi się mega dobrze spało a trzeba wstawać na badania.

Jeszcze 2 dni do USG
to może zdążymy w tym wątku poznać płeć
jestem ciekawa, czy do jutra naskrobiemy 250 postów
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 06:38   #4772
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV

Witajcie w poniedziałkowy poranek

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
A może,żeby się jednak nie powtarzać z tytułem wątku damy:

Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Wydaje mi się,że dokładnie na takim etapie jesteśmy wszystkie
Fajny tytuł

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
CZĘŚĆ V - KLIK

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Jeszcze weszłam na chwilę

Agus7ia - patrz co znalazłam http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr.../Body/114127/1
hahaha bodziaki idealne

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
wkleję efekt naszej dzisiejszej pracy popołudniowej

szafka wyglądała mniej więcej tak, jak tutaj --->>> http://tablica.pl/oferta/meblosciank...p-ID3WIjf.html
taka dolna ze starego typu meblościanki

to ja przerobiliśmy trochę i teraz wygląda tak jak w załączniku
nie musimy robic szafki do werandki, jakies 300-400 zł w kieszeni
Zdolni jesteście
Stary 2014-01-13, 06:50   #4773
martuszka0
Rozeznanie

Dzień dobry

Nikii za nowy wątek

ilkas fajnie, że tak dużo ciuszków macie po Mili, przynajmniej nie musicie kupować za wiele nowych

Ja już dziś w pracy, fizycznie czuję się lepiej choć ciężko się wstawało

za dzisiejsze wizyty
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 06:55   #4774
Nikii89
Zakorzenienie

Carmena jak się zdecydujesz to czekam na PW ;P

Niegrzeczna to musieliście mieć ruch jak na dworcu
Co do rozrywki to można powiedzieć mamy taką samą

Martuszka teraz sprawia Ci to problem , ale za jakiś czas zobaczysz dojdziesz do wprawy z tymi posiłkami

Sylvunia jeżeli obcięła Cię tak jak nie chciałaś to masz prawo iść i żądać od niej aby poprawiła to teraz na lepsze. Chociaż pewnie przy poprawianiu i skracaniu może gorzej wyjść. W sumie szkoda że zrobiła Ci ten warkocz bo byś już w salonie mogła interweniować , że nie tak chciałaś.
Ja mam tyle plus że dobra kumpela jest fryzjerką i ona mnie obcina

Ramona w tym wątku od Paulki na pewno nie zdążymy płci poznać Bo jak znam dziewczyny to będą dziś stukały i albo wieczorem przejdziemy na V część , albo najpóźniej jutro :P

Dzień dobry

Oczywiście TŻ poszedł do pracy do spanie do 7 Fakt że Młody obudził się o 6 i już "bum bum" , ale powiedziałam mu "tata jest już w pracy więc chodźmy jeszcze spać" na co mój syn "tak" i zasnął

Jakby TŻ był w domu to by pewnie nie przeszło dalsze spanie

Wy tu o ciuszkach , szafkach , mebelkach . W sumie też muszę się zacząć rozglądać za komodą, łóżkiem dla Oskara, ale to dopiero będziemy kupować przed samą przeprowadzką. Wtedy też zamierzam przejrzeć ciuszki No i jak w środę się 100% potwierdzi dziewczynka , to te unisex odłożę a chłopięce będę miała na sprzedaż (jakby któraś była zainteresowana )
Stary 2014-01-13, 07:09   #4775
agaaga89
Zakorzenienie

No nie, to ja tu pół wieczoru wymyślałam z nudów tytuł na następny wątek, a on już powstał następnym razem będę szybsza

Wczoraj niestety ten sam problem z usypianiem, 2,5 h kręcenia, w ogóle się nie mogę ułożyć z brzuchem, przecież nie jest duży, ale jak się nie położę to mnie gniecie po 5 minutach Zainwestuję chyba w rogala w końcu........
Dziś nikt nie wizytuje?

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 07:12   #4776
agus7ia
Raczkowanie

Witam się w poniedziałkowy poranek. Ja też już wyjątkowo na nogach

Dziś zaczynamy 22 tydzień Byle do przodu.

Wiecie co, kupiłam sobie balsam do ciała dla kobiet w ciąży z Bielendy i tak mnie po nim wysypało na dekoldzie i biuście, że coś mnie zaraz trafi. Kurde niby bez żadnych parabenów, alergenów, barwników i takie buty.

Fajnie ma większość z was, ze może meblować pokoik dla dziecka. My niestety jak na razie mamy tylko niewielki kącik przeznaczony dla małej, ale mam nadzieję, że pod koniec roku będzie miała już swój pokój

Nikii oczywiście brawa za pierwszą stronę w nowym wątku.
Lolitka tytuł super.

Agaaga dla mnie ten rogal to było zbawienia. Tysiąc razy wygodniej się śpi. jestem w stanie przespać w jednej pozycji, aż do czasu wstawiania do kibelka Później zmiana na drugą i tak do czasu ponownego wstania do kibelka Nie kręcę i nie przewracam się już tak w nocy z boku na bok.

Edytowane przez agus7ia
Czas edycji: 2014-01-13 o 07:15
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 07:22   #4777
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość

Fajnie ma większość z was, ze może meblować pokoik dla dziecka. My niestety jak na razie mamy tylko niewielki kącik przeznaczony dla małej, ale mam nadzieję, że pod koniec roku będzie miała już swój pokój

Agaaga dla mnie ten rogal to było zbawienia. Tysiąc razy wygodniej się śpi. jestem w stanie przespać w jednej pozycji, aż do czasu wstawiania do kibelka Później zmiana na drugą i tak do czasu ponownego wstania do kibelka Nie kręcę i nie przewracam się już tak w nocy z boku na bok.
A kupowałaś rogala na allegro? Możesz coś polecić? Różnią się wypełnieniem?
Nie przejmuj się, my przy przeprowadzce z wolnego pokoju zrobiliśmy sobie sypialnię i teraz też dopóki Mała nie podrośnie będzie mieszkała z nami w sypialce, a dopiero potem jej oddamy pokój, więc póki co za dużego pola do aranżacji też nie mamy

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 07:22   #4778
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

A my coraz bardziej przychylamy się do Ryszarda choć musze jeszcze przeczytać charakterystyke i pewnie mi przejdzie jak z Marianem

Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 07:24   #4779
Light Limara
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Niki, za 1 stronę!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dołączam do

agus7ia gratki za 22 tydzień

Czy tylko mi się strasznie te tygodnie dłużą?
W kalendarzu mam zaznaczone kiedy zaczynam III trymestr i potem 32 tc i to tak wolno idzie...

Przed chwilą na tvn24 mówili, że w 2013 r. najczęwciej dziewczynkom nadawano imię Lena, a chłopcom Kuba.

Edytowane przez Light Limara
Czas edycji: 2014-01-13 o 07:25
Light Limara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 07:26   #4780
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Dzień dobry! :d

Nikii za nowy wątek :P

Dzisiaj muszę powiedzieć że jestem wyspana tak wyowijałam koldrę że było mi na prawdę wygodnie hihi

Jutro wizyta ale już mam stres normalnie, czy z tym łożyskiem się poprawiło ....
Jutro zapisze się też na 4D

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 07:39   #4781
kasiab91
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mąż w pracy, mam czas dla Was

Mam mdłości Kurcze myślałam, ze w następnej ciąży mnie to spotka a tu dupa blada...

Musze się Wam pochwalić, że wczoraj zmobilizowałam się do zrobienia listy wyprawkowej I już się doczekać nie mogę jak zaczniemy kupować to wszystko. No i raczej zdecydowaliśmy się na wózek Tylko, że kupimy go dopiero później, ze względu na gwarancję
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 07:40   #4782
agus7ia
Raczkowanie

Agaaga, kupowałam owszem na allegro, ale kupiłam używany. Mam ten z motherhood i on jest wypełniony poliestrowymi kuleczkami i jak dla mnie jest to super. Fajnie wpasowuję się pod głowę i nie potrzeba już poduszki.Inna sprawa, że ja jestem przyzwyczajona do spania z czymś między rączkami więc mi lepiej się śpi na ten długiej cześć, fajnie podpiera brzuszek, ale jak się obracam to z drugiej strony mam jaśka pod brzuchem i jest git

Light mi też już ten czas zaczyna się dłużyć i powoli dostaję kręćka w domu. Nudzi mi się

Lucynka nie stresuj się bo łożysko ma jeszcze czas żeby się podnieść, Dopiero tak po 30 tygodniu można przyzwyczajać się do myśli, że łożysko jest przodujące. Ja mam jutro wizytę i mam też nadzieję zobaczyć co i jak, ale nawet jak się jeszcze nie podniosło to nie zamierzam się tym przejmować. trudno najwyżej czeka mnie więcej leżenia.
Stary 2014-01-13, 07:41   #4783
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś zaczynamy 22 tydzień Byle do przodu.

Gratuluje nowego tygodnia

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mąż w pracy, mam czas dla Was

Mam mdłości Kurcze myślałam, ze w następnej ciąży mnie to spotka a tu dupa blada...

Musze się Wam pochwalić, że wczoraj zmobilizowałam się do zrobienia listy wyprawkowej I już się doczekać nie mogę jak zaczniemy kupować to wszystko. No i raczej zdecydowaliśmy się na wózek Tylko, że kupimy go dopiero później, ze względu na gwarancję

Jak lista już jest to teraz tylko na zakupy
Stary 2014-01-13, 07:43   #4784
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
[B]

Sylvunia jeżeli obcięła Cię tak jak nie chciałaś to masz prawo iść i żądać od niej aby poprawiła to teraz na lepsze. Chociaż pewnie przy poprawianiu i skracaniu może gorzej wyjść. W sumie szkoda że zrobiła Ci ten warkocz bo byś już w salonie mogła interweniować , że nie tak chciałaś.
Ja mam tyle plus że dobra kumpela jest fryzjerką i ona mnie obcina

umyje zaraz głowę,i postaram sie ułożyć jak nic z tym nie zrobie to przejdę się do niej...
wiedziała ze w ciąży nie planuje używać prostownicy,a zrobiła mi pierze na głowie...
a ja sobie powiedziałam ze teraz mam czas dla włosów aby sie regenerowały i nie bede ich upalac prostowaniem...a teraz to juz chyba sie nie obejdzie bez tego
Stary 2014-01-13, 07:43   #4785
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Agaaga, kupowałam owszem na allegro, ale kupiłam używany. Mam ten z motherhood i on jest wypełniony poliestrowymi kuleczkami i jak dla mnie jest to super. Fajnie wpasowuję się pod głowę i nie potrzeba już poduszki.Inna sprawa, że ja jestem przyzwyczajona do spania z czymś między rączkami więc mi lepiej się śpi na ten długiej cześć, fajnie podpiera brzuszek, ale jak się obracam to z drugiej strony mam jaśka pod brzuchem i jest git

Light mi też już ten czas zaczyna się dłużyć i powoli dostaję kręćka w domu. Nudzi mi się

Lucynka nie stresuj się bo łożysko ma jeszcze czas żeby się podnieść, Dopiero tak po 30 tygodniu można przyzwyczajać się do myśli, że łożysko jest przodujące. Ja mam jutro wizytę i mam też nadzieję zobaczyć co i jak, ale nawet jak się jeszcze nie podniosło to nie zamierzam się tym przejmować. trudno najwyżej czeka mnie więcej leżenia.

Oby, oby Jutro się okaże ale dziękuje

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 07:44   #4786
agus7ia
Raczkowanie

Kasiab na jaki wózek się zdecydowaliście?

My kupujemy, o matko zgubiłam gdzieś nazwę firmy....A już wiem Mutsy Ubran Rider tyle, ze używany.

A i jeszcze kiedyś było mowa o paznokciach. Moje mi się strasznie posypały. Łamią się i rozdwajają. Kiedyś pomagało wsmarowywanie oliwki, ale obecnie nie daje to żadnych efektów.

Edytowane przez agus7ia
Czas edycji: 2014-01-13 o 07:46
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:02   #4787
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:

My kupujemy, o matko zgubiłam gdzieś nazwę firmy....A już wiem Mutsy Ubran Rider tyle, ze używany.

A i jeszcze kiedyś było mowa o paznokciach. Moje mi się strasznie posypały. Łamią się i rozdwajają. Kiedyś pomagało wsmarowywanie oliwki, ale obecnie nie daje to żadnych efektów.
Wózek Navington Cadet http://www.bobowozki.com.pl/product_...oducts_id=5518
Tylko zastanawiam się nad kolorem, chciałabym najbardziej uniwersalny, żeby był dla drugiego dzidziusia

A co do paznokci nigdy nie miałam z nimi problemów, ale teraz w ciąży rosną super i twarde jak nigdy. Wystarczy że nadam im kształtu pilniczkiem i nie muszę nic robić

Aldrin - no muszę się wybrać na zakupy. Za tydzień mam wizytę to się przelecę po sklepach coś kupię
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:03   #4788
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
to może zdążymy w tym wątku poznać płeć
jestem ciekawa, czy do jutra naskrobiemy 250 postów
Wątpie, dziś się rozgadamy i skończymybl ten

Wróciłam z badań, 3 osoby były przede mną, nikt nie ustąpił.... Pani która pobierała krew śmiała się że ja żył nie mam, wierciła mi igła aż bliźniaki podskoczyły heh
Dowiedziałam się że na gluzkozę mam przyjść tylko z dobrym humorem i cytrynką

Jak wyszłam z pobrania tłum dziki się zrobił, aż w głowie mi się zakręciło, to ciężarna dopiero mi ustąpić chciała i jakiś facet się zlitował, albo mu głupio było i ustąpił.....

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:09   #4789
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:

co do paznokci to moje nigdy nie były takie mocne i rosna expresowo... ostatnio nawet cażkami obcinałam na króciutko i już sa długie..
a może sobie nawet pomaluję,chociaż nie lubie lakieru na paznokciach

Miałam sobie pospać a od rana tu siedzę i za troche zakupy trzeba zrobić na obiadek jakiś...
wczorajsza niedziela to była masakra,5 godz siedziałam z córą bo odrabiała lekcje..w piatek mieliśmy wyjazd i nie zrobiła a w sobote TŻ przyjechał na ten jeden dzien to tez jej odpuściliśmy i wszystko zostalo na niedziele.
Z matmy ułamki brrrr miała z 30 przykładów do zrobienia
z niemieckiego menu restauracji oczywiście po niemiecku,do tego piosenka z angielskiego i nauka na sprawdzian z Historii... czułam sie jak bym do szkoły znowu chodzila

łepek umyty czekam aż sam wyschnie...
Stary 2014-01-13, 08:09   #4790
asiulka_22
Zakorzenienie

Witam się poniedziałkowo
Gratuluje rozpoczętych nowych tygodni
Cytat:
Agaaga, kupowałam owszem na allegro, ale kupiłam używany.
ja tez włąśnei przeglądam allegro i tablice w poszukiwaniu rogala, kilka dni temu byłm w CH i na żywo go sobie pooglądałam, jest w sumie taki twardy/ zbity, obawiam sie troszkę tego że jak zamówie używkę to może mi przyjść jakiś wymemłany,płaski, ...
czy twój jest ok? w sumie w skleie to koszt 169 zł / a używ, ok 70-8ozł.
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:10   #4791
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Wątpie, dziś się rozgadamy i skończymybl ten

Wróciłam z badań, 3 osoby były przede mną, nikt nie ustąpił.... Pani która pobierała krew śmiała się że ja żył nie mam, wierciła mi igła aż bliźniaki podskoczyły heh
Dowiedziałam się że na gluzkozę mam przyjść tylko z dobrym humorem i cytrynką

Jak wyszłam z pobrania tłum dziki się zrobił, aż w głowie mi się zakręciło, to ciężarna dopiero mi ustąpić chciała i jakiś facet się zlitował, albo mu głupio było i ustąpił.....

Cudowni, kochani ludzie ja rozumiem, że ciąża to nie choroba, no ale wiadomo, że na pobranie w większości idzie się na czczo a wiele ciężarnych ma z tym problem
Stary 2014-01-13, 08:17   #4792
asiulka_22
Zakorzenienie

sylvuniaa84 >> wiesz zazdroszcze Ci : ty młoda / w sumie o rok starsza tylko ode mnie/ a już masz taką córę dużą

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
jeśli chodzi o wózki to mi się podoba ten, / polski producent i nawet ma dobre opinie te wózek/ http://allegro.pl/nowosc-wozek-primo...851303878.html
bardzo podoba mi sie właśnie ten szary i beżowy. Fajna opcją jest też to że jeszt jak by podwójny daszek i można go bardziej naciągnać wwtedy
Stary 2014-01-13, 08:18   #4793
sylvuniaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
sylvuniaa84 >> wiesz zazdroszcze Ci : ty młoda / w sumie o rok starsza tylko ode mnie/ a już masz taką córę dużą
ona dla mnie jest ciągle malutka...
po porodzie ani sie nie obejrzysz a już bedziesz za plecakiem do szkoły biegać czas bardzo szybko leci... za szybko
Stary 2014-01-13, 08:20   #4794
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry

Oczywiście TŻ poszedł do pracy do spanie do 7 Fakt że Młody obudził się o 6 i już "bum bum" , ale powiedziałam mu "tata jest już w pracy więc chodźmy jeszcze spać" na co mój syn "tak" i zasnął

Jakby TŻ był w domu to by pewnie nie przeszło dalsze spanie

Wy tu o ciuszkach , szafkach , mebelkach . W sumie też muszę się zacząć rozglądać za komodą, łóżkiem dla Oskara, ale to dopiero będziemy kupować przed samą przeprowadzką. Wtedy też zamierzam przejrzeć ciuszki No i jak w środę się 100% potwierdzi dziewczynka , to te unisex odłożę a chłopięce będę miała na sprzedaż (jakby któraś była zainteresowana )
a kiedy macie zamiar się przeprowadzić?
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Dziś nikt nie wizytuje?
a ja nawet na pierwszą stronę nei spojrzałam i z rozpędu kciuki trzymam
Cytat:
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:21   #4795
Seksta
Rozeznanie

Ja polecam z rogalami sklep Malutek a poduszka nazywa sie cebuszka, gratis dodaja poduche poporodowa i koszt z wysylka kurierem to 90 zl
Co do paznokci to zawsze mialam mega mocne i sie to nie zmienilo a teraz robie hybryde co dwa tygodnie bo nie chce mi sie malowac czesciej :P i musze pochwalić moja skore, ze problemy z wypryskami sie skonczyly , teraz tylko od czasu do czasu cos wyskoczy i koniec hurra

TP 15.05.2014 majowa mama!
Seksta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:25   #4796
agus7ia
Raczkowanie

Asiulka mój jest super. Nie nosi śladów użytkowania. I zawsze można dokupić takich kulek i sobie dosypać. Ja nie lubię spać na twardym, a ten mój ma idealną miękkość jak dla mnie.

Kasiab chyba najbardziej uniwersalnym kolorem jest ten szary albo zielony. Reszta to już raczej taka pod płeć pod pasowana. No i czarny oczywiście, ale mnie jakoś nie przekonuje cały czarny wózek, zwłaszcza na lato.
Stary 2014-01-13, 08:32   #4797
monijaaa
Zadomowienie

Witam sie z pracy
Myślałam, ze nie zdaze na stary wontek, a jednak

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:33   #4798
asiulka_22
Zakorzenienie

Seksta >> patrzyłam na nią wcześniej, ale to jest bardziej rogal / wałek chyba, ja mysle o takiej w kształcie litery C.
Stary 2014-01-13, 08:39   #4799
Myska0
Zakorzenienie

Nie nadrobię weekendu
Zaczęłam, ale nie skończę za co przepraszam

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość

Myska0
gratuluję udanej wizyty a jaką dużą macie sypialnię????? My właśnie bardzo malutką i też musimy zmieścić nasze łóżko, łóżeczko malutkiej i komode, mam nadzieję, że jeszcze szafa się zmieści

W załączniku nasza pomierzona sypialnia. Przepraszam jeśli nie jest to super techniczny obrazek, ale to ja pisałam i wiem o co chodzi.. Będzie ciężko, ale jakoś musimy dać radę

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Myska fajny obiadek, a co to za rybka?
A chyba dorsz z tego co pamiętam

Cytat:
najwazniejsze że z dzidzią wszystko w porządku, a płec poznacie później
wiem, że trochę rozczarowanie, bo my tez już chcemy się dowiedzieć, ale im ten moment będzie się odwlekał, tym z większymi emocjami będziemy chodzić na USG

Oj tak Z emocjami będę chodziła na usg, ale mimo wszystko już bym chciała wiedzieć

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
A ja już dzisiaj po małych szaleństwach w SH No i jak zwykle z pustymi rękami nie wyszłam (Polarek GAP, na suwaku, ze ściągaczami całe 9zł, bluzka beżowa marks and spencer 8zł , bluza bordowa bez marki 2,50zł, i nowiutki biustonosz z metkami marks and spencer 8 zł) Kocham ten mój SH
Zazdroszczę takiego SH.. Ale tak sobie pomyślałam, że nie zmieściłabym się do szafy jakbym się tyle ciuchów miała

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dobrze ze wy takie obeznane jesteście,duzo sie od was nauczę
Boje sie czy poradzę sobie z takim małym dzieckiem na co dzien,zakupy,itp..
Faktycznie jak dla mnie to chyba wózek 3w1 bedzie dobrym rozwiązaniem.Do auta pakuje stelarz i wspinam z fotelikiem po wyjściu.czyli nie ma tragedii...
Bardzo duzo jeździmy autem,odwiedzamy rodzinkę itp i bedzie nam prościej z wpinanym fotelikiem.
Ostatnio poprosiłam w sklepie aby mi pokazała babka jak to wszystko działa,tzn aby wypiela gondolę i wpiela spacerówke potem fotelik to mi powiedziała ze normalnie sie wpina i jak kupie wózek to sie nauczę :/ tez mi obsługa :/
Dodała ze moze jak bede zdecydowana i bliżej porodu to mam przyjść to moze pokaże cos wiecej...
Ale mnie wnerwila.
W sklepie chyba na nasze życzenie powinni pokazać? Płacimy kupę kasy za wózek i chcemy wiedzieć jak to wyglada...

Mamy identycznie.. Też dużo jeździmy, więc kupujemy taki wózek 2w1, bo fotelik dostaniemy od siostry. Musimy tylko adaptery do stelaża kupić. Chociaż nie powiem, że chciałabym mieć jeden komplet
A co do obsługi to oczywiście, że powinni Wam pokazać co i jak.. Też mi pomoc!

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
Jutro wizyta ale już mam stres normalnie, czy z tym łożyskiem się poprawiło ....
Jutro zapisze się też na 4D
Będzie dobrze

Cytat:
Mam tak samo.. Masakrycznie mi się rozdwajają i łamią Zazwyczaj miałam mocne Ale nic to. Pomaluję i jakoś wyglądają

Była mowa o rogalu – ja dostanę w spadku po siostrze Tylko dopiero w lutym sobie go przywiozę..

Cytat:
CZĘŚĆ V - KLIK
Super To teraz musimy dobić do 5 tysiaczków

Cytat:
wkleję efekt naszej dzisiejszej pracy popołudniowej

szafka wyglądała mniej więcej tak, jak tutaj --->>> http://tablica.pl/oferta/meblosciank...p-ID3WIjf.html
taka dolna ze starego typu meblościanki

to ja przerobiliśmy trochę i teraz wygląda tak jak w załączniku
nie musimy robic szafki do werandki, jakies 300-400 zł w kieszeni
Super efekt Pieniążki się przydadzą

Wyspałam się dziś i nawet ledwo słyszałam, jak Mąż do pracy wstał.. Jak cudownie być na zwolnieniu..
Lecę zjeść tosty, bo umieram z głodu

Nikt dziś nie wizytuje?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sypialnia.jpg (73,4 KB, 15 załadowań)

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-13, 08:43   #4800
Zytus
Rozeznanie

Witam poniedzialkowo!
Musze sie chyba zaopatrzyć w jakis kalendarz na ten rok, bo nie mam gdzie sobie zaznaczac w ktorym to ja jestem tyg W pierwszej ciązy bez kalendarza o kazdej porze dnia i nocy moglam powiedziec, a teaz jakies problemy z glową mam.
w ogole moj mlody mial wczoraj gorączke i jak zadzwonilam dzis do przedszola ze go nie bedzie to pani powiedziala mi zeby go obejrzec, czy jakis krostki mu nie wyskoczyly, bo ospa w przedszkolu! Jak narazie nic nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie, ale jednak troche stracha mam
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości