|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Witajcie w poniedziałkowy poranek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Nikii ![]() ![]() ilkas fajnie, że tak dużo ciuszków macie po Mili, przynajmniej nie musicie kupować za wiele nowych ![]() Ja już dziś w pracy, fizycznie czuję się lepiej choć ciężko się wstawało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
Carmena jak się zdecydujesz to czekam na PW ;P
Niegrzeczna to musieliście mieć ruch jak na dworcu ![]() Co do rozrywki to można powiedzieć mamy taką samą ![]() Martuszka teraz sprawia Ci to problem , ale za jakiś czas zobaczysz dojdziesz do wprawy z tymi posiłkami ![]() Sylvunia jeżeli obcięła Cię tak jak nie chciałaś to masz prawo iść i żądać od niej aby poprawiła to teraz na lepsze. Chociaż pewnie przy poprawianiu i skracaniu może gorzej wyjść. W sumie szkoda że zrobiła Ci ten warkocz bo byś już w salonie mogła interweniować , że nie tak chciałaś. Ja mam tyle plus że dobra kumpela jest fryzjerką i ona mnie obcina ![]() Ramona w tym wątku od Paulki na pewno nie zdążymy płci poznać ![]() Dzień dobry ![]() Oczywiście TŻ poszedł do pracy do spanie do 7 ![]() ![]() Jakby TŻ był w domu to by pewnie nie przeszło dalsze spanie ![]() Wy tu o ciuszkach , szafkach , mebelkach . W sumie też muszę się zacząć rozglądać za komodą, łóżkiem dla Oskara, ale to dopiero będziemy kupować przed samą przeprowadzką. Wtedy też zamierzam przejrzeć ciuszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
No nie, to ja tu pół wieczoru wymyślałam z nudów tytuł na następny wątek, a on już powstał
![]() ![]() Wczoraj niestety ten sam problem z usypianiem, 2,5 h kręcenia, w ogóle się nie mogę ułożyć z brzuchem, przecież nie jest duży, ale jak się nie położę to mnie gniecie po 5 minutach ![]() Dziś nikt nie wizytuje? ![]()
#4776 |
Raczkowanie
|
Witam się w poniedziałkowy poranek. Ja też już wyjątkowo na nogach
![]() Dziś zaczynamy 22 tydzień ![]() Wiecie co, kupiłam sobie balsam do ciała dla kobiet w ciąży z Bielendy i tak mnie po nim wysypało na dekoldzie i biuście, że coś mnie zaraz trafi. Kurde niby bez żadnych parabenów, alergenów, barwników i takie buty. Fajnie ma większość z was, ze może meblować pokoik dla dziecka. My niestety jak na razie mamy tylko niewielki kącik przeznaczony dla małej, ale mam nadzieję, że pod koniec roku będzie miała już swój pokój ![]() Nikii oczywiście brawa za pierwszą stronę w nowym wątku. Lolitka tytuł super. Agaaga dla mnie ten rogal to było zbawienia. Tysiąc razy wygodniej się śpi. jestem w stanie przespać w jednej pozycji, aż do czasu wstawiania do kibelka ![]() ![]()
Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy, kiedy dowiadujemy się, że ktoś nas kocha. Edytowane przez agus7ia Czas edycji: 2014-01-13 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się, my przy przeprowadzce z wolnego pokoju zrobiliśmy sobie sypialnię i teraz też dopóki Mała nie podrośnie będzie mieszkała z nami w sypialce, a dopiero potem jej oddamy pokój, więc póki co za dużego pola do aranżacji też nie mamy ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
A my coraz bardziej przychylamy się do Ryszarda
![]() ![]() Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
#4779 |
Zadomowienie
|
Dołączam do
![]() agus7ia gratki za 22 tydzień ![]() Czy tylko mi się strasznie te tygodnie dłużą? ![]() W kalendarzu mam zaznaczone kiedy zaczynam III trymestr i potem 32 tc i to tak wolno idzie... ![]() Przed chwilą na tvn24 mówili, że w 2013 r. najczęwciej dziewczynkom nadawano imię Lena, a chłopcom Kuba.
Edytowane przez Light Limara Czas edycji: 2014-01-13 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry! :d
Nikii za nowy wątek ![]() Dzisiaj muszę powiedzieć że jestem wyspana tak wyowijałam koldrę że było mi na prawdę wygodnie hihi ![]() Jutro wizyta ale już mam stres normalnie, czy z tym łożyskiem się poprawiło .... ![]() Jutro zapisze się też na 4D ![]()
#4781 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mąż w pracy, mam czas dla Was ![]() Mam mdłości ![]() Musze się Wam pochwalić, że wczoraj zmobilizowałam się do zrobienia listy wyprawkowej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4782 |
Raczkowanie
|
Agaaga, kupowałam owszem na allegro, ale kupiłam używany. Mam ten z motherhood i on jest wypełniony poliestrowymi kuleczkami i jak dla mnie jest to super. Fajnie wpasowuję się pod głowę i nie potrzeba już poduszki.Inna sprawa, że ja jestem przyzwyczajona do spania z czymś między rączkami więc mi lepiej się śpi na ten długiej cześć, fajnie podpiera brzuszek, ale jak się obracam to z drugiej strony mam jaśka pod brzuchem i jest git
![]() Light mi też już ten czas zaczyna się dłużyć i powoli dostaję kręćka w domu. Nudzi mi się ![]() ![]() Lucynka nie stresuj się bo łożysko ma jeszcze czas żeby się podnieść, Dopiero tak po 30 tygodniu można przyzwyczajać się do myśli, że łożysko jest przodujące. Ja mam jutro wizytę i mam też nadzieję zobaczyć co i jak, ale nawet jak się jeszcze nie podniosło to nie zamierzam się tym przejmować. trudno najwyżej czeka mnie więcej leżenia.
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Gratuluje nowego tygodnia ![]() Cytat:
Jak lista już jest to teraz tylko na zakupy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
umyje zaraz głowę,i postaram sie ułożyć jak nic z tym nie zrobie to przejdę się do niej... wiedziała ze w ciąży nie planuje używać prostownicy,a zrobiła mi pierze na głowie... a ja sobie powiedziałam ze teraz mam czas dla włosów aby sie regenerowały i nie bede ich upalac prostowaniem...a teraz to juz chyba sie nie obejdzie bez tego
![]() |
#4785 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oby, oby ![]() ![]()
![]() |
#4786 |
Raczkowanie
|
Kasiab na jaki wózek się zdecydowaliście?
My kupujemy, o matko zgubiłam gdzieś nazwę firmy....A już wiem Mutsy Ubran Rider tyle, ze używany. A i jeszcze kiedyś było mowa o paznokciach. Moje mi się strasznie posypały. Łamią się i rozdwajają. Kiedyś pomagało wsmarowywanie oliwki, ale obecnie nie daje to żadnych efektów.
Najpiękniejsze chwile przeżywamy wtedy, kiedy dowiadujemy się, że ktoś nas kocha. Edytowane przez agus7ia Czas edycji: 2014-01-13 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zastanawiam się nad kolorem, chciałabym najbardziej uniwersalny, żeby był dla drugiego dzidziusia ![]() A co do paznokci nigdy nie miałam z nimi problemów, ale teraz w ciąży rosną super i twarde jak nigdy. Wystarczy że nadam im kształtu pilniczkiem i nie muszę nic robić ![]() Aldrin - no muszę się wybrać na zakupy. Za tydzień mam wizytę to się przelecę po sklepach coś kupię ![]() ![]()
![]() |
#4788 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z badań, 3 osoby były przede mną, nikt nie ustąpił.... Pani która pobierała krew śmiała się że ja żył nie mam, wierciła mi igła aż bliźniaki podskoczyły heh Dowiedziałam się że na gluzkozę mam przyjść tylko z dobrym humorem i cytrynką ![]() Jak wyszłam z pobrania tłum dziki się zrobił, aż w głowie mi się zakręciło, to ciężarna dopiero mi ustąpić chciała i jakiś facet się zlitował, albo mu głupio było i ustąpił..... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a może sobie nawet pomaluję,chociaż nie lubie lakieru na paznokciach ![]() Miałam sobie pospać a od rana tu siedzę i za troche zakupy trzeba zrobić na obiadek jakiś... wczorajsza niedziela to była masakra,5 godz siedziałam z córą bo odrabiała lekcje..w piatek mieliśmy wyjazd i nie zrobiła a w sobote TŻ przyjechał na ten jeden dzien to tez jej odpuściliśmy i wszystko zostalo na niedziele. Z matmy ułamki brrrr miała z 30 przykładów do zrobienia ![]() z niemieckiego menu restauracji oczywiście po niemiecku,do tego piosenka z angielskiego i nauka na sprawdzian z Historii... ![]() łepek umyty czekam aż sam wyschnie... ![]()
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo
![]() Gratuluje rozpoczętych nowych tygodni ja tez włąśnei przeglądam allegro i tablice w poszukiwaniu rogala, kilka dni temu byłm w CH i na żywo go sobie pooglądałam, jest w sumie taki twardy/ zbity, obawiam sie troszkę tego że jak zamówie używkę to może mi przyjść jakiś wymemłany,płaski, ... czy twój jest ok? w sumie w skleie to koszt 169 zł / a używ, ok 70-8ozł. |
![]() ![]() |
![]() |
#4791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
sylvuniaa84 >> wiesz zazdroszcze Ci : ty młoda / w sumie o rok starsza tylko ode mnie/ a już masz taką córę dużą
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
bardzo podoba mi sie właśnie ten szary i beżowy. Fajna opcją jest też to że jeszt jak by podwójny daszek i można go bardziej naciągnać wwtedy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
po porodzie ani sie nie obejrzysz a już bedziesz za plecakiem do szkoły biegać ![]()
![]() |
#4794 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja nawet na pierwszą stronę nei spojrzałam i z rozpędu kciuki trzymam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Rozeznanie
|
Ja polecam z rogalami sklep Malutek a poduszka nazywa sie cebuszka, gratis dodaja poduche poporodowa i koszt z wysylka kurierem to 90 zl
![]() Co do paznokci to zawsze mialam mega mocne i sie to nie zmienilo a teraz robie hybryde co dwa tygodnie bo nie chce mi sie malowac czesciej :P i musze pochwalić moja skore, ze problemy z wypryskami sie skonczyly , teraz tylko od czasu do czasu cos wyskoczy i koniec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Raczkowanie
|
Asiulka mój jest super. Nie nosi śladów użytkowania. I zawsze można dokupić takich kulek i sobie dosypać. Ja nie lubię spać na twardym, a ten mój ma idealną miękkość jak dla mnie.
Kasiab chyba najbardziej uniwersalnym kolorem jest ten szary albo zielony. Reszta to już raczej taka pod płeć pod pasowana. No i czarny oczywiście, ale mnie jakoś nie przekonuje cały czarny wózek, zwłaszcza na lato.
#4797 |
Zadomowienie
|
Witam sie z pracy
![]() Myślałam, ze nie zdaze na stary wontek, a jednak ![]()
22.10.2011 Nasz ślub ![]() 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki ![]() 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek ![]() Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
Seksta >> patrzyłam na nią wcześniej, ale to jest bardziej rogal / wałek chyba, ja mysle o takiej w kształcie litery C.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Nie nadrobię weekendu
![]() Zaczęłam, ale nie skończę za co przepraszam ![]() Cytat:
W załączniku nasza pomierzona sypialnia. Przepraszam jeśli nie jest to super techniczny obrazek, ale to ja pisałam i wiem o co chodzi.. ![]() ![]() A chyba dorsz z tego co pamiętam ![]() Cytat:
Oj tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mamy identycznie.. Też dużo jeździmy, więc kupujemy taki wózek 2w1, bo fotelik dostaniemy od siostry. Musimy tylko adaptery do stelaża kupić. Chociaż nie powiem, że chciałabym mieć jeden komplet ![]() A co do obsługi to oczywiście, że powinni Wam pokazać co i jak.. Też mi pomoc! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Była mowa o rogalu – ja dostanę w spadku po siostrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wyspałam się dziś i nawet ledwo słyszałam, jak Mąż do pracy wstał.. Jak cudownie być na zwolnieniu.. ![]() Lecę zjeść tosty, bo umieram z głodu ![]() Nikt dziś nie wizytuje? ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Rozeznanie
|
Witam poniedzialkowo!
Musze sie chyba zaopatrzyć w jakis kalendarz na ten rok, bo nie mam gdzie sobie zaznaczac w ktorym to ja jestem tyg ![]() w ogole moj mlody mial wczoraj gorączke i jak zadzwonilam dzis do przedszola ze go nie bedzie to pani powiedziala mi zeby go obejrzec, czy jakis krostki mu nie wyskoczyly, bo ospa w przedszkolu! Jak narazie nic nie ma i mam nadzieje ze tak zostanie, ale jednak troche stracha mam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.