Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-13, 16:26   #204
wpaula
Wtajemniczenie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Martek gratuluję!
Ja do czwartku chyba zwariuję:banghead: po wizycie trochę się może uspokoję... Trzymam kciuki za nas wszystkie:thumbup:

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
oj to już niewiele zostało, to już jest ten tydzień ze jest szansa na serduszko?? ja skonczylam 4 tydzień moja lekarka mi dziś przez tel powiedziała ze mam przyjść za 2 i pol tygodnia

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Miminek Pokaż wiadomość
Ooo widzisz, tesco nie wpadło mi do głowy ale z drugiej strony, nasze tesco ma 5 regałów na krzyż i nawet nie wiem czy mają tam coś takiego jak dział dziecięcy.

Witaj i gratuluję

U mnie najgorsze jest to, że nie mogę się ogarnąć- posprzątam rano, pójdę po jakieś zakupy, w razie potrzeby pomogę mężowi u niego w pracy a tak to najchętniej cały czas bym spała i nie ważne ile godziny w nocy śpię, a przydało by mi się wziąć za siebie bo muszę dokończyć rozdział pracy mgr. Jeżeli natomiast o mdłości chodzi to czasem czuję takie bardzo ciężki żołądek, ale mimo wszystko większość czasu jest okej. Co do seksu... my ostatnio nie mogliśmy się opanować, ale bardzo uważaliśmy i wszystko jest w porządku

Cały czas myślę o tym czy zobaczę to maleńkie serduszko na kolejnej wizycie...
na pewno zobaczysz trzeba być dobrej myśli
http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png
wpaula jest offline Zgłoś do moderatora