Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy zniszczone , suche , szorstkie , spalone - PORADY - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-13, 16:35   #7
Paulinka675
Zakorzenienie

Dot.: Włosy zniszczone , suche , szorstkie , spalone - PORADY - część II

Cytat:
Napisane przez mandarynkka86 Pokaż wiadomość
dziewczyny (i chłopaki jeśli są ). RATUNKU. Prześledziłam, przeczytałam..nie wszystkie kilkadziesiąt stron ale naprawdę wiele... Zrobiłam największy błąd swojego życia.. Miałam fajne dośc długie (48 cm) włosy czarne i do łba strzelił mi durnowaty pomysł trwałej ondulacji Jako że podobały mi się lokowane kudełki i coraz częściej miałam ochotę bawić się lokówką-szkoda mi było 3-4 razy w tyg palic włosy lokówką.
Zrobiłam trwałą, ale albo fryzjer byl debilem, nie posiadającym umiejętności, albo produkty nie teges..nie wiem. Wyszedł bardzo słaby skręt i włosy jak MOP !!! Robiłam to w czwartek i nie chcę tego czegoś a głowie
Wyglądają brzydko (zdjęcia tez nie wstawie bo mam włosy spięte w kitkę i nie widać, wstawię po umyciu). Mam ochote je prostować znou...
Ale to jeszcze bym przeżyła jakoś, ale tego ze wyglądają jak siano/mop to nie..

Puszą się , na czuku głowy sterczą antenki..o dzizes ratujcie!!!!!
Używam od pewneg czasu szamponu przeciw wypadniu włosów Kerastase i odżywki termoochronnej też tej firmy.
Czasem odzywki Toni&Guy oraz Loreala pro keratin (niebieski). Nie używam tanich produktów a teraz nie wiem jak mam swoje włosy uratować.
Nie łamią się, ale są spalone, sianowate, odstają antenki na głowie, w dotyku szorstkie i wrażenie jakby było ich 100% więcej na glowie-gładkości zero.
I teraz tak:
Chciałabym jakos pozbyć się tej nieudanej trwałej ale jednocześnie W MIARĘ nie dopiec bardziej włosom... jak to zrobic, jak je wygładzić, wyprostować i uratować, bo je zapuszczałam kilka lat
zamowiłam też maske Midollo di Bamboo i szampon regeneracyjny tej samej serii.-czekam na kuriera . Szukałam tych ampułek do kauteryzacji ale nie mogę ich nigdzie znaleźć
Ratujcie!!

odżywki których używasz ci nie pomogą

możesz je wyprostować keratynowo, to jedyne co może je powrócić do poprzedniej faktury

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując