2014-01-14, 19:23
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
|
STYCZEŃ perf., kolor., pielęgn., manicure, puste flakony, próbki perf. i pielęgn.
Witam w moim wątku wymiankowym!
Z powodu wielu rzeczy do wymiany, wszystkie szczegóły dot.poszczególnych kosmetyków i akcesoriów dostępne są w załączonym pliku pdf. Jeżeli czegoś tam brakuje, a dana rzecz jest na zdjęciu albo odwrotnie - proszę pytać.
Wysyłka zgodnie z regulaminem - do ustalenia z odmieniającym się przed dokonaniem wymiany adresów. Po wymianie adresów prosiłabym nie rezygnować z wymianki.
Najchętniej wymieniłabym się za kilka rzeczy w 1 wymiance. Nie odmieniam się, gdyż prezentuję wszystkie szczegóły produktów i udzielam wszystkich niezbędnych informacji przed wymianką, dlatego każdy zainteresowany wie jaki jest stan produktów.
Kosmetyki mają zadbane opakowania i kartony, nie pachną papierosami ani sierścią zwierząt dlatego oczekiwałabym tego samego od osoby, z którą się wymieniam.
Przesyłki zabezpieczam najlepiej jak mogę i proszę o to samo.
Proszę o pisanie u mnie, również u mnie odpowiadam zainteresowanym osobom. Jeśli rezygnujesz z zainteresowania daną rzeczą, proszę poinformuj mnie o tym.
Dziękuję za zapoznanie się z powyższym i zapraszam do oglądania zdjęć i wymiankowania
WISH:
perfumy, odlewki i próbki - różne, można proponować,
Sylveco lekki krem brzozowy (tylko nowy)
błyszczyk YR Sexy pulp nr 06 (tylko nowy)
cienie w odcieniach fioletu, szarości, morskiego, brązu (nowe i używ)
kolorówka Collistar
pusta kasetka magnetyczna na cienie Inglot
nowe żele pod prysznic
nowe płyny micelarne Dermedic Hialuro Hydrain
kremy do rak YR nawilżające i regenerujące Arnika (tylko nowe)
Wymienione:
- suchy szampon isana
- żel effaclar
- cienie Inglot kwadrat biały i szary
- pianka Cien
- Gucci Guilty black próbka
- 5 próbek Cat deluxe at night
- odlewka Elie Saab 5 ml
Edytowane przez laura286
Czas edycji: 2014-01-16 o 16:33
|
|