2014-01-15, 19:42
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Napisane przez Mala_Czarno_Biala
Necro, współczuję strasznie, powinnaś iść z tym do sądu pracy, szkoda tylko Twoich nerwów, ale takich ludzi powinno się ciągać do odpowiedzialności...
|
I tak bym im nic nie udowodniła, powierzchownie wszystko wygląda normalnie a co się nasłucham to tylko moje i ich 
Cytat:
Napisane przez pater86
Dziewczyny jestem w szpitalu... od rana bolał brzuch, w końcu po wizycie u lekarza kazali mi się położyć, bo brzuch napięty i szyjka trochę rozwarta, na oddziale zbadał mnie inny lekarz, nic konkretnego nie powiedział, czy trzeba szew założyć czy nie.... Ale co gorsza zrobił USG i zauważył jakaś asymetria w budowie czy rozwoju komór mózgowych, sama nie wiem z tego stresu co powiedział :-( jestem przerażona!
|
Współczuje wypytaj się dokładnie bo oni sami rzadko cokolwiek mówią, trzeba ich przydusić bo w takiej niewiedzy zgłupieć można.
Cytat:
Napisane przez poziomkka
Necro współczuję takich pracodawców, po prostu masakra, jak można coś takiego powiedzieć?? Przecież człowiek to nie maszyna, ma prawo do rodziny i dlaczego ma być to kosztem utraty pracy??? ;/
|
Niestety w wielkich firmach tak jest, jak nie ja to inna głupia się znajdzie co będzie harować Fakt, że przy rozmowie o pracę pytali wprost czy nie planuje w tych 2 latach powiększania rodziny. No ale stało się i nie będę im się z tego teraz tłumaczyć, takie życie. Teraz będę im pocztą zwolnienia wysyłać i niech mnie do lata w tyłek pocałują
|