2014-01-16, 16:14
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez teQiba
Przypomnial mi sie kawal:
Facet budzi sie rano na ciezkim kacu. Rozglada sie po pokoju a tam wyprasowane, ulozone w kostke swieze ubrania, pyszne sniadanko na tacy w towarzystwie goracej kawy i liscik od zony - "jezeli cos jeszcze bedzie Ci potrzebne Skarbie to dzwon. Kocham Cie".
Facet spodziewal sie ciezkiej awantury po wczorajszej libacji, wiec zdziwiony pyta corki czy wie o co tu chodzi, bo on oczywiscie nic nie pamieta. Na co corka mu wyjasnia: "Wrociles narabany jak zwykle, zwymiotowales w przedpokoju i glosno spiewales. A gdy matka sciagala Ci spodnie zeby polozyc Cie spac, odepchnales ja krzyczac - zostaw to ty kur*o, jestem zonaty!" 
|
Uwielbiam ten kawał, tez go wszystkim opowiadam
Cytat:
Napisane przez asialll
Zakupiłam wózek co prawda tani, nie zaden firmowy wypas ale patrzyłam na to żeby był zgrabny w miare i jest 3w1
|
A gdzie na nim jest napisane, że tani? zgrabnie wygląda a ten wzorek przyciąga oko
Cytat:
Napisane przez kate1623
Wróciłam z zakupów i powiem Wam boję się śniegu  już raz złapałam poślizg, ale ustałam na nogach, a będzie tylko coraz gorzej. Byle się nie wywalić 
|
Uważaj na siebie!
A ja zazdroszczę śniegu, u nas nie ma Mam nadzieję, że jednak Marcel tej zimy pozjeżdża na sankach, a i pies lubi sie w śniegu bawić, no i dużym plusem jest to, że potem nie trzeba mu myc łap, bo teraz gdy nie ma mrozu to mus po każdym spacerze
Na porodówkę pojechałam bez makijażu i bez pomalowanych paznokci (u nas to wymóg) ale nie czułam się zaniedbana, przecież byłam umyta, wydepilowana i nadrabiałam ładnym szlafrokiem i fryzurą W szpitalu też się nie malowałam, zresztą nie miałam do tego głowy - tu boli, tam piecze i szew ciągnie, a większość czasu przeleżałam więc tylko bym podkład w poduszkę wycierała. O ile dobrze pamiętam to chyba pierwszy raz się "zrobiłam" jak poszłam na spacer z wózkiem
Co mi przypomina, że muszę się wziąć za nogi, tak mi teraz włosy szybko rosną, że depilator idzie w ruch co 2 tygodnie
|
|
|