Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-16, 18:32   #550
teQiba
Moderator

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez asialll Pokaż wiadomość
zamów sobie takie jak ja za 15-16 zł na all, z rozpinaniem na cycki. Takich mi nie jest szkoda bo to tanie i taki materiał mięciutki przyjemniutki ale nie bawełna tylko to takie sztuczne chyba

http://allegro.pl/koszula-koszulka-n...835494544.html np
Dziekuje - szkoda ze koszty przesylki do tego dochodza...

Cytat:
Napisane przez marima Pokaż wiadomość
ale ze mnie matołek skasowała mi się cała lista zamówienia na gemini bo nie zauważyłam, że po jakimś czasie się wylogowało bo nie byłam wtedy przy kompie, siadam sobie dodaję termometr a tam tylko widoczna ostatnia pozycja i zauwazyłam że nie jestem zalogowana, więc szybko się zalogowałam, ale niestety pamietało już ostatnie kliknięcie na szczęście zapisałam sobie na kartce co miałam w zamówieniu, więc muszę poszukać i pozaznaczać jeszcze raz no cóz zdarza się

tak sobie myślę, bo na gemini jest sól fizjologiczna 100 ampułek za coś koło 24 zł i zastanawiam się czy by w zwykłej aptece nie kupić na razie 10 ampułek bo po co mi od razu 100

ej też się zastanawiałam jak to jest z cesarką, czy można mieć wtedy majteczki założone? bo w razie co też nie chciałabym tam goło przed nimi leżeć

u nas przy sn można rodzić w swojej koszuli albo w szpitalnej, więc ja będę rodzić w szpitalnej, potem się ogarnę i TŻ lub mama pomogą mi się ubrać w swoją
Tez kiedys tak w gemini odwalilam
Wiekszosc z nas tez bedzie mniejsza ilosc soli fizjologicznej w stacjonarnych aptekach kupowala.
A majtek wydaje mi sie ze do CC tez nie mozna...