2014-01-16, 18:49
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Napisane przez Aldrin
ale moskitiera już nie dla mnie  jakoś mam wrażenie, ze tylko kurz tam się będzie osadzać, chociaż wygląda to bardzo fajnie
no i imię też mi się podoba mam wiele znajomych co prawda Eweliny ale jakoś nigdy nikt im tak nie mówił, zawsze, Ewka, Ewcia itp więc dla mnie super 
|
ja taką moskitierę na pewno chcę, ale mam plan żeby raz w tygodniu ją prać, bo kurz to dla mnie zabójstwo, smarcze jak głupia, może więc uda mi się uchronić Malucha przed roztoczami.
A nad Ewą też się zastanawiamy, to typ męża nr 1 
---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------
Cytat:
Napisane przez Prowansja88
Własnie narazie przeglądam, czytam i próbuję zdecydować  O istnieniu ochraniaczy nawet nie wiedziałam, dopiero koleżanka mnie oświeciła. Zupełnie nie wiem czy to dobre czy nie.
Czy są grozne?
Nawet co do samego materaca pełno sprzecznych opinii. Jedni że ten kokos-pianka-gryka najlepszy, pozniej sie go obraca, inni, ze sam kokos-pianka-kokos a jeszcze inni, ze najlepiej jakas specjalna pianka.. zwariowac można. Nasi rodzice nie mieli takiego wyboru, nawet chyba pojęcia o tym i jakoś wszystkie nie jesteśmy pokrzywione..
|
Ja byłam przekonana że ochraniacz jest niezbędny, ale przeczytałam ten artykuł i muszę to jeszcze solidnie przemyśleć.
A co do materaca to jakoś nie wierzę w piankowe, nawet te z gryką czy kokosem... Postanowiłam zainwestować w sprężynowy, Ikea ma takie w ofercie od 129zł. Sądzę, że posłuży dłużej niż pianka, nie mówiąc o lepszej wentylacji.
|
|
|