Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-16, 22:44   #4265
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A gdzie blogerka, bijkora, ania, hope, ?? Coś nam się powoli wątkowe mamuśki wykruszają Tak być nie może
właśnie i Aska i Tresello
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Laurko, moj farsz wygladal tak:
soczewica, pieczarki, czosnek, cebula, papryka, por, kukurydza, zmielone pestki sezamu+slonecznika, przecier pomidorowy, z przypraw: majeranek, pieprz ziolowy, ziola prowansalskie, papryka slodka, ciut soli

Zjadlam z sosem czosnkowym (wciskam go gdzie sie da ).

Zrobilam Kubie pyszny (wg mnie ) obiadek: dorsz pieczony w ziolach, kasza gryczana, buraczki z marchewka.
Nawet jednej lyzeczki nie zjadl... Od razu "nienienie".

Próbowałam dac do łapki. Taaa... Szlag mnie trafia jak rybe za prawie 30zl/kg wciera w podloge...

Nie wiem kiedy on sie przekona do takich "doroslych" obiadkow - ciagle by tylko zupki jadl.
ja czasem tak samo się czuję, szczególnie, że jak głupia wyjmuje każdą osteczkę a potem Kuba wszystko rozwala i wciera

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
jednak angina
dostalam penicylyne na 10 dni. lekarz powiedzial ze moge karmic. Prawda to?
w sumie przy porodzie tez dostalam penicylyne
aha, no i zwolnienie od jutra od nastenego piatku
zdrówka
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Pstryczku dużo zdrówka! Wracaj szybko do siebie

Tak zachwalacie te ciastka, chyba zrobię, bo M. ma w niedzielę imieniny, więc będzie zlot t.

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziekuje!

zlot t. brzmi strasznie :P

a więc, byłam wypisałam urlop do 21 marca, od 24 musiałabym zacząć. Zostałam poinformowana, że będę musiała sie starać bardzo bo ma dużo ludszi i jak będzie xle to dostane wypowiedzenie.... potem milusia rozmowa o duperelach i tyle... zeszłam potem na dział i ogolnie podobno kicha mało co się dzieje, cały czas lecą na szmacie i szukaja sobie zajęcia... nie wiem jak to będzie. Swoją droga, kto płaci wychowawczy? zamiast mnie zwolnic mogli by mi to wcześniej powiedzieć i wtedy bym wzieła wychowawczy...ale pewnie nie powiedzą
cóż za szałowa polityka prorodzinna a czy oni wiedzą, że z takim czymś to możesz iść do sądu pracy
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora