Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-16, 22:51   #3902
KaMilka4891
Zadomowienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

z grubsza nadrobiłam, widze koleżanka V dalej sieje zamęt

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
wolałabym napisać w klubie a chyba nie doczekam się członkostwa zdjęcia też odpadają w takim razie bo nie chcę ich pokazywać na forum a nie chce każdemu wycinać twarzy przed wstawieniem
za 8 dni o tej porze będę już miała bukiet i będę jechała do koleżanki się malować

dziękuję za miłe słowa
to Ty w klubie jeszcze nie jesteś?? a ja już się szykowałam na Twoją relację :/ a pisałaś w tej sprawie?
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

O cie piorun! 14 hotelów we wsi, toć to duża wieś
Jam z nad morza i potwierdzam, są takie wsie, tu się z koleżanką muszę zgodzić
Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
boje sie dokładnie tego samego... albo, że zacznę sie śmiać- bo tak reaguję na stres..., albo że się zaplączę suknią w krzesło i nie będę mogła wyjść do przysięgi... ech...

jakbym siebie i swoje obawy słyszała
ja mam to samo, na bank zdrapięlakier z pazura, albo odpadną mi rzęsy, nie chcę krakać o sukni NO WAY!! ale na bank coś mi się przydarzy
Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Hej, sorki , że się nie udzielam ale sesja + praca zajmuje mi trochę czasu. Czytam Was na bieżąco. U nas ze spraw ślubnych na razie zastój.

Ostatnio był poruszony wątek wesel i poczułam się urażona jedną wypowiedzią. Była ona kilkadziesiąt stron wstecz więc nie bede cytować ale odnosiła się do "wiejskich wesel do 6 rano z muzyką disco polo, które są pozbawione szyku"
Mimi nie denerwuj się, pisała to osoba, która chyba życia nie zna u każdej będzie disco polo, my zaznaczyliśmy tylko orkiestrze że ma być go minimum (ale "moja mała blondyneczko" być musi TŻ mi to śpiewa )
Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość
*Ja i Tż marzyliśmy o "WIEJSKIM WESELU", bo takie wesele kojarzy się nam z udanymi, naprawdę fajnymi weselami! Będziemy mieli różną muzykę graną przez orkiestrę i będzie też mój folklorystyczny zespół, w którym śpiewam i będzie on przyśpiewywał różne różniste biesiadne i ludowe piosenki! Ale w tym wszystkim będzie też elegancja jak kto zorganizuje tak będzie miał już nie mogę się doczekać!!
pięknie powiedziane
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ile kelnerów powinno przypadać na jakąś ilość osób? 1 na 20 osób to mało?
ja mam 1 na stół, czyli na 16 osób, plus kierownik sali
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dziewczyny mam dylemat ... mierzyłam dziś te złote buty z ryłko.
daj sobie spokój

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
wspaniałe brakuje jeszcze tylko maczomena który chce się ze wszystkimi bić

Cytat:
Napisane przez Maraia Pokaż wiadomość
Jakoś tak jestem strasznie niepewna siebie, boję się że nie będę dobrze wyglądać tego dnia Też tak macie? Sukienka ot taka zwykła
śliczna sukienka ja też ciągle myślę, czy nie będę wyglądać jak dwie świnie walczące pod przykryciem, tudzież jak laska z remizy z makijażem oko niebieskie usta czerwone

dzięwczęta!!! przyszedł mój welon foty nie wrzucę, bo nie ma sensu, nadzwyczajny nie jest ale TŻ minę zrobił jak sobie go przymierzyłam ale też od razu sprowadził mnie na ziemię, mówiąc że jest szaro-brudny, czyli jak moja suknia w kolorze ecru PRZECIEŻ ON NIE WIE NAWET JAKI TO KOLOR!!!
ale na pocieszenie, przed siłownią pojechałam do kwiaciarni i pani mnie mega uszczęśliwiła i powiedziała, że piwonie w sierpniu sa jak najbardziej dostępne, co prawda w troche wyższej cenie (5-7zł sztuka - czyli majątek przy bukiecie nie wyjdzie, jak ona powiedziała) no i spodobało mi się jej podejście jak wspomniałam o czymś tańszym na stoły, ale podobnym do piwonii, to od raz wspomniała różę japońską więc BĘDZIE BUKIET Z PIWONII