|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po prostu nie lubię ![]()
![]() |
#3813 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie wiemy, dzisiaj do nas przychodzi kolega TŻa który jest cukiernikiem i będzie nam robił tort
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo za nakierowanie, co zrobić na początku, gdzie szukać sukienek i wszystkie inne rady. Życzę Wam też wspaniałych ślubów ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
patrzcie jaka miejscowka!!! http://greenweddingshoes.com/malibu-...-dinner-party/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
moniczka_90 Nooo ten ze śnieżkami pomysłowy i ciekawski :P
![]()
#3818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3822 |
Zakorzenienie
|
Hej, sorki , że się nie udzielam ale sesja + praca zajmuje mi trochę czasu. Czytam Was na bieżąco. U nas ze spraw ślubnych na razie zastój.
Ostatnio był poruszony wątek wesel i poczułam się urażona jedną wypowiedzią. Była ona kilkadziesiąt stron wstecz więc nie bede cytować ale odnosiła się do "wiejskich wesel do 6 rano z muzyką disco polo, które są pozbawione szyku". Moje wesele własnie bedzie w sali na wsi nad jeziorem, skończy się nawet później niż o 6 rano bo nasze rodziny lubią się bawić, będzie grana głownie muzyka popularna + disco polo bo przy tym najlepiej się bawią ludzie - to jest prawda do której wiele osób się nie przyznaje. Ale nie uważam, że moje wesele z tych powodów będzie pozbawione szyku i elegancji czy beda na nim obleśne zabawy itp. Troche odczuwa się tutaj, że jak ktoś nie ma wesela w stylu bankietu w pięknej sali jest gorsze. Nie piszę, że tak uważacie ale momentami da się to odczuć po niektórych wypowiedziach. Żeby nie było - nie piszę nic z agresją ani z nikim nie chcę się kłócic. Po prostu odnoszę się do pewnego wątku. ![]() ![]() Piękne zakupy bieliźniane niektórych PM , gratuluję ![]() Witam nowe Pmki ![]() Życzę miłęgo wieczoru i zbliżającego się weekendu ![]() ![]()
![]() Edytowane przez mimi_77 Czas edycji: 2014-01-16 o 16:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdybyście jednak woleli dać kasę ja bym dała 100zł gratki ![]() Cytat:
ja też. Serio ostatnio fryzura i pazurki spędzają mi sen z powiek. Szkoda mi już kasy na kolejne próbne fryzury ( bo to 150 zł) ale też nie chce potem żałować że nie mam wymarzonej fryzury. Cytat:
Cytat:
A mnie dziś ogarnęła jakaś panika że się nie wyrobimy. Niby wszystko mamy i zostały tylko szczególiki ale to one są ważne i tak je odkładam na ostatnią chwilę że zaraz będzie 9 maj a ja będę z ręką w nocniku. ![]()
Kochany synek Aleks 25.03.2012 ![]() Wymarzony Mati 12.06.2018 ![]() Ślubuję Ci 10.05.2014 ![]() 11.01.2013 kierrrrowca ![]() Edytowane przez Atomoowka Czas edycji: 2014-01-16 o 17:01 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez anannke Czas edycji: 2014-01-16 o 17:42 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 |
Zakorzenienie
|
Tez bede miala disco polo na weselu i nie widze nic w tym zlego... przy takiej muzyce kazdy sie bawi, nie wyobrazam w sumie sobie wesela bez takiej muzyki, nie bedzie tylko taka, no ale sorry ja przy np. Chopinie do 6 rano bym sie nie bawila, tylko najadla i poszla
![]()
#3827 |
Wtajemniczenie
|
U mnie też będzie disco-polo ( pewnie na równi z inną muzyką taneczną) i się tego nie wstydzę. Nie uważam że to powód do wstydu, prawda jest taka że moja rodzina i znajomi najbardziej lubią tańczyć przy " majteczki w kropeczki" czy " jesteś szalona".
Wiesz każdy ma swój gusty jeden luBi Akcent inny Beethovena. I zgadzam się z anannke określenie "wiejskie wesele" nie określa miejsca zabawy tylko mentalności gości i PM/
#3828 | |
Zakorzenienie
|
mimi_77 ja będe miec wesele w eleganckiej sali ale muzyka disco polo będzie, i tez nie uważam że będzie to bez szyku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
BAN stały
|
U mnie też będzie disco polo, ale samo dp to też przeginka, trzeba stawiać na różnorodność.
Mam nadzieję, że mój DJ da radę, bo jak nie to mu mordę oklepię ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I też będę miała te "obleśne zabawy" i pewnie główną muzyką będzie disco polo ![]() ![]() A więc nie jesteś sama ![]() ![]()
![]() |
#3831 |
Raczkowanie
|
I ja uważam, że disco polo może pojawić się na weselu. Oczywiście orkiestra nie powinna go grać na początku wesela, ale trochę później, gdy poziom alkoholu we krwi gości będzie wyższy niż 0,00 promila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 | |||
Raczkowanie
|
Hejooo!! A Was co dziś ugryzło?? Hehehe... Jak Was nadrabiłam to się naczytałam
![]() *Mnie będzie czesała moja koleżanka, z którą śpiewam w zespole. Więc ten problem mam rozwiązany. Nie raz mnie czesała i wiem, że zrobi cudo na mojej głowie ![]() *Życzenia będę chciała pod kościołem o ile będzie ładna pogoda. *Ja i Tż marzyliśmy o "WIEJSKIM WESELU", bo takie wesele kojarzy się nam z udanymi, naprawdę fajnymi weselami! Będziemy mieli różną muzykę graną przez orkiestrę i będzie też mój folklorystyczny zespół, w którym śpiewam i będzie on przyśpiewywał różne różniste biesiadne i ludowe piosenki! Ale w tym wszystkim będzie też elegancja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
26.06.2011 26.08.2013 27.09.2014 Edytowane przez iza1336 Czas edycji: 2014-01-16 o 18:00 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Rozeznanie
|
Mimi_77 czuje się wywołana, bo to chyba mój post był, absolutnie nie chciałam nikogo urazić
![]() ![]() ![]() Margot witaj! Piękna suknia, super masz figurę ![]() ![]() Dotka zdecydowanie testuj fryzjera teraz skoro pewna nie jestes, szkoda później stresu i na szybko szukania ![]() ![]() A w ogole zla jestem bo sie minelam z kurierem dzis i mi tylko kartke zostawil, ze nikogo w domu nie bylo i musze jutro jechac buty odebrac, a z godzine mi to zajmie ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk
![]() |
#3834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mimi też uważam jak dziewczyny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3835 | |||
Zakorzenienie
|
positive_rebel Ja bym zatańczyła do November rain. Jakby tak analizować tekst wszystkich utworów tańczonych na pierwszy taniec, to mało która piosenka by się nadawała. Np. bardzo popularne "Hijo de la Luna" to dość dramatyczna historia ze zbrodnią w tle, a bardzo popularne tango "Por una cabeza" o wyścigach konnych i zakładach.
mojakaren Genialna poduszeczka ![]() niulka_1985 Obłędny komplet ![]() asioonia2 Komplet wygląda cudnie ![]() Iza Pochwal się koniecznie zaproszeniami ![]() Lg_agoNaprawdę rozumiem chęć zrobienia dekoracji samodzielnie - ale chyba jednak wiele rzeczy zostawię florystce. Bo dojdzie do absurdów w stylu panna młoda na minuty przed fryzjerem układa kwiaty - niestety wiem, że przy ustawianiu stolików , krzeseł na salach bankietowych bywają dość duże obsuwki czasowe. Przy oglądaniu sali widziałam jak ojciec panny młodej samodzielnie układał dekoracje, czasowo na styk. Nie chciałabym takich nerwów ani dla siebie, ani dla rodziny. swiat-katarzyny Jak dla mnie jest to ozdoba z tych, które znacznie lepiej wyglądają jednak na zdjęciach i robią klimat - warto ![]() moniczka_90 Na pewno będzie cudnie - zobaczysz ![]() Dotka Ja bym przetestowała frzyurę - chociażby z tego względu, czy Ci się spodoba wykonanie, trwałość. Jeśli po próbnej najdzie Cię na zmiany koncepcji, to naprawdę nie przeszkadza. Warto wcześniej zarezerwować termin czesania w dniu ślubu, wrzesień to sezon - a fryzjerka może mieć ograniczone możliwości czasowe w Twoim dniu. docik Też jestem za prezentem rzeczowym - maluchowi na pewno bardziej się przyda ![]() Anannke Pochwal się sukienką ![]() marlenqa ![]() margot244 Prześliczna sukienka - w duecie z mgiełką robi wrażenie. Wg mnie wiszące kolczyki - nawet jeśli bardziej okazałe, to będą pasować ![]() Liana Oba kolory będą pasować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3836 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apeluję o powstrzymanie się od puszczania lampionów - dla mnie to tak jak by śmieci z domu wyrzucić do lasu/rzeki. Przecież nikt tego później nie pozbiera, a to że "same spalają się w powietrzu" to jakaś bzdura. Także zanim zdecydujecie się na taką formę uatrakcyjnienia, proszę pomyślcie o tym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My musimy załatwić z moim i trochę się boję. A tż nie chce się zmobilizować by ze mną pojechać. Cytat:
![]() ![]() Mój może mieć taki środek, ale będzie wyglądał tak: ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem to trzeba miec zgode strazakow. My bedziemy puszczac symbolicznie 10lampionow. Ja sama zapisalam nas na nauki i nie potrzebowalam skierowania. Nauki mam przez dwa weekendy. I nie place za nauki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwny ten Twój ksiądz, jakby nie mógł Wam iść na ręke. Zawsze robił takie problemy? Rzeczywiście jest taki 'chętny na kase' ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Rozeznanie
|
Dla mnie dziś dzień pełen załatwiania
![]() Dogadaliśmy się z Mężem w którym kościele będziemy brać ślub (chyba już kiedyś pisałam, że nie mogliśmy zdecydować między dwoma :P ). Byłam też w drukarni i za wydrukowanie 50 zaproszeń z mojego papieru i wycięcie ich na wymiar zapłacę 15 zł ![]() ![]() Edit: Nie zwracajcie uwagi na figurki na torcie - ja będę miała brokatowe srebrne serca jak na ostatnim foto. Poza tym byłam dziś u rodziców. Nie udało mi się przyjąć księdza po kolędzie u nas w mieszkaniu, więc stwierdziłam, że chociaż do rodziców na kolędę pojadę. Ksiądz nowy, więc zaczął rodziców wypytywać no i wydało się, że ja mieszkam z mężem bez ślubu kościelnego. Ksiądz pokiwał głową niezadowolony, stwierdził, że jak chcieliśmy kupić mieszkanie to trzeba było wziąć skromny kościelny ślub, a nie cywilny. A w tej sytuacji powinnam wrócić do rodziców, a mój Mąż powinien mieszkać sam - aż do naszego kościelnego. Ja rozumiem, że Kościół nie pochwala mojego, podkreślam tymczasowego wyboru, nie będę też udawać, że nie wiem, że żyjemy w grzechu. Ale pierwszy raz ktoś tak prosto w twarz, bez ogródek skrytykował mnie za mieszkanie z mężem. I zrobiło mi się dziwnie... Z drugiej strony jak to jest - ja nawet jeśli wyspowiadam się godzinę przed ślubem, odchodząc od konfesjonału pozostaję w związku cywilnym - czyli teoretycznie nadal grzeszę?
Edytowane przez positive rebel Czas edycji: 2014-01-16 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.