Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-17, 11:45   #1107
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Dzięki dziewczyny, jeszcze raz za wsparcie i brawa za glukozę, ale naprawdę to badanie nie jest takie straszne, gorsze jest to siedzenie 2 godziny, ja nie lubię takiej straty czasu, no ale raz nie zawsze
A i cytrynka jednak dużo dała w smaku
Ok. 20.30 będą wyniki w necie to sobie zobaczę co tam wyszło

Pallas, Boże, powiem Ci, że historia z cyklu mrożących krew w żyłach nie dałabym rady chyba, w sumie szkoda, ze jej nie tego futerka
Ja tak jak Pallas wolę wykąpać w emoliencie niż potem babrać się oliwką
My używaliśmy Oilatum Soft (teraz Baby) i się bardzo dobrze sprawdził do tego kremik też z tej serii w razie W i gra

KasiaB ja nie miałam sterylizatora, wyparzałam butelki zalewając je wrzątkiem po każdym użyciu, gotowałam raz na jakiś czas, potem w ogóle już nie gotowałam tylko wyparzałam, a teraz tylko myję płynem

Muffinka, Magdi – też mam bzika na punkcie czystych rąk i Hania odziedziczyła nawet karmy psa nie dotknie, zaraz musi leciec do zlewu

Magdi, Ty to w ogóle masz smaki – syrop Prenalen dobry, glukoza dobra
Enfamil droższy podobno, chociaż ja nie wiem szczerze mówiąc ile kosztują inne mleka nie interesowałam się tym nigdy. My zamawialiśmy w necie po 10 puszek albo po 5 mniejszych i wychodziło tanio dosyć, ale teraz jak mamy zniżkę w Rossmanie i nie zużywamy tyle to kupujemy tam Tosie też będę karmić enfamilem jak będzie taka potrzeba.
Ja też podchodzę lajtowo teraz do karmienia cycem, zero stresu – uda się fajnie, nie uda – nie ma tragedii

Niegrzeczna naprawdę ogromne za naukę korzystania z kibelka

Paulka, ale porażka z tym doktorkiem dobrze,że idziecie prywatnie ostatecznie

Co do tych chusteczek do pupy to załamka szkoda, ze moich ulubionych nie ma w zestawieniu, ale porównam sobie składy

U nas dzisiaj makaron oczywiście 100% durum zapiekany z twarogiem, cebulką, oregano, pieprzem i solą i na to chyba położę żołty serek to się ładnie rozpuści także obiad już prawie gotowy.

Katar nie przechodzi, chodzę z białym nosem, bo po każdym smarkaniu muszę smarować cały kinol i okolice, bo bez tego ani rusz.

Miłego dnia dziewczyny, czekamy na wieści z dzisiejszych wizyt
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora