2014-01-18, 10:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Dziewczyny możecie mi polecić jakiś płyn do higieny intymnej? Ostatnio zmieniłam na Facelle i zaczął mnie podrażniać 
|
ja używam z ziaji, tej serii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-mlekowym.html
Cytat:
Napisane przez BERBIE
mam nadzieję mieć podobne podejście, na razie jak maluszek będzie miał kacik u nas nie chcę zawalić sie rzeczami a jak już przyjdzie czas na swój pokój nie będę ograniczona dobieraniem do tego co kupiłam wcześniej. poza tym jak mi coś nie pasuje kolorystycznie, to maluję to farba lub obklejam. nawet pudła kartonowe 
|
hehe to jest dobre podejście. na początku miałam jeszcze jakieś plastikowe pojemniczki "z odzysku" bo mnóstwa rzeczy potrzebowałam przy noworodku, jednak większość pielęgnacji na przewijaku robiłam, więc gaziki, octanisept, patyczki do uszu, którymi pępek czyściłam, balsamy, kremy i mnóstwo tego typu rzeczy, do tego leki, kropelki, wszystko musiałam mieć w zasięgu ręki. teraz na szafce na wierzchu mam tylko to pudełko z pieluchami, krem do pupy, waciki, złożony podkład do przewijania i krem do twarzy na spacery, niczego więcej nie potrzebuję, więc zastaw pięknych pudełek poszedłby w odstawkę.
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski
siedzę nad pracą i na razie nie zbieram się do gin...
zaczynam się bać tam pojechać...
|
trzymamy kciuki!!!
|
|
|