Wątek
:
Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
2014-01-19, 20:01
#
235
Patusia1711
Rozeznanie
Dot.: Mamusie, Ciężaróweczki i Staraczki cz.II
Jak pisałam do Paulinki to przeglądałam listę kilka razy której z Was kiedy się udało
I znow nadzieja wróciła
Choć co prawda z Tż się wczoraj pokłóciliśmy...
I tradycyjnie w nocy spakował się i doszedł do wniosku, że się wyprowadza.... Co prawda poszedł jednak spać w salonie no ale mimo wszystko i do tej pory się nie odzywamy... Każde w osobnym pokoju spędza czas...
Czasem mam go serdecznie dość...
No ale cóż... To mój Mąż i nie mogę zaprzepaścić tego wszystkiego co nas łączy przez głupie kłótnie...
Dziękuję kochane za Wasze wsparcie
Mnie czasem nachodzą myśli co my zrobimy jeśli już dojdzie do tego wszystkiego i maleństwo pojawi się na świecie... Kto nam pomoże... Zostaną chyba jedynie moi dziadkowie... Ale oni mają już swój wiek i chyba bałabym się im zostawić taką kruszynkę.... No a mama Tż ciągle powtarza, że ona babcią być jeszcze przez wiele lat nie chce... bo ona dzieci ma już dość bo swoją trójkę wychowała i z wnukami siedzieć nie będzie...
(oczywiście sądzę, że jeśli nagle okazało się, że któraś siostra Tż będzie miała malucha to ona "skichałaby" się ze szczęścia...
Ehhh... No a "stacjonarna" siostra Tż dzieci nienawidzi... Nie może znieść płaczu czy nawet widoku dzieci...
Ehhh zostaniemy sami sobie, oczywiście Wy zawsze służące radą (za co Was uwielbiam
) no i może czasem jakaś koleżanka mi coś podpowie..
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Patusia1711
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Patusia1711
Znajdź więcej postów Patusia1711