2014-01-20, 11:45
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Cytat:
Napisane przez wskazówka
Czy idąc pierwszy raz do księdza, żeby zaklepać termin ślubu wypełnia się jakieś formalności? Czy musi być para przy tym czy może załatwić to jedna osoba?
|
Tylko Cię wpiszę w księge Można samemu isć.
Cytat:
Napisane przez pysia1987
Tzn ja wiem, ze On taki jest. Nigdy nie lubił być w centrum zainteresowania (juz tak w szkole miał, jego Mama opowiadała). Przy wiekszej ilości ludzi po prostu go paraliżuje. A ja to istne przeciwienstwo, w ogóle nie mam z tym problemu, a wrecz uwielbiam byc w centrum zainteresowania. I On napewno nie stroil by fochow bo wiedziałby jakie to dla mnie ważne, tylko pewnie robilby dobrą minę do złej gry. Jedynie by sie rozluźnił jakby troche wypił, tzn trochę więcej. A wiadomo, ze PM nie przystoi 
Więc sam fakt, że On by sie po prostu męczył mnie smuci 
Więc jestem mega rozdarta.
|
U nas odwrotnie, ja nie chciałam wesela. Obiad by starczył, ale Tż sie uparł i bedzie. To jest jego marzenie a ja nie umrę przez parę godzin A tak samo jestem niesmiała i nie lubie jak sie wszycy na mnie gapią 
Cytat:
Napisane przez KaEs
|
o przydała by mi się taka lista 
Cytat:
Napisane przez anka1897
Tylko tż "przemęczy się" jedną noc a Pysia której zależy na weselu może żałować bardzo długo, że nie było wesela. Oni sami muszą usiąść i porozmawiać aby w przyszłości nie było wypominania, że ktoś z czegoś zrezygnował
Dziewczyny powiedzcie mi ile przed ślubem macie przymiarki?
Mnie w jednym salonie powiedzieli, że sukienka będzie u nich 2 tygodnie przed ślubem i wtedy będziemy dopasowywać. Nie będzie za późno? Jeżeli coś będzie nie tak i będą potrzebne poważniejsze poprawki?
|
Właśnie ja się przemęcze ta noc a Tż będzie miał swoje wymarzone wesele
Ja mam miesiąc przed, później suknia idzie do odświeżenia i ja odbiorę z dzień przed ślubem bo nie mam gdzie jej trzymac
|
|
|