Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 11:45   #4476
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
Czy idąc pierwszy raz do księdza, żeby zaklepać termin ślubu wypełnia się jakieś formalności? Czy musi być para przy tym czy może załatwić to jedna osoba?
Tylko Cię wpiszę w księge Można samemu isć.
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Tzn ja wiem, ze On taki jest. Nigdy nie lubił być w centrum zainteresowania (juz tak w szkole miał, jego Mama opowiadała). Przy wiekszej ilości ludzi po prostu go paraliżuje. A ja to istne przeciwienstwo, w ogóle nie mam z tym problemu, a wrecz uwielbiam byc w centrum zainteresowania. I On napewno nie stroil by fochow bo wiedziałby jakie to dla mnie ważne, tylko pewnie robilby dobrą minę do złej gry. Jedynie by sie rozluźnił jakby troche wypił, tzn trochę więcej. A wiadomo, ze PM nie przystoi
Więc sam fakt, że On by sie po prostu męczył mnie smuci
Więc jestem mega rozdarta.
U nas odwrotnie, ja nie chciałam wesela. Obiad by starczył, ale Tż sie uparł i bedzie. To jest jego marzenie a ja nie umrę przez parę godzin A tak samo jestem niesmiała i nie lubie jak sie wszycy na mnie gapią
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość

Ad rem masz może rozpisane co danego miesiąca masz do zrobienia?
o przydała by mi się taka lista

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Tylko tż "przemęczy się" jedną noc a Pysia której zależy na weselu może żałować bardzo długo, że nie było wesela. Oni sami muszą usiąść i porozmawiać aby w przyszłości nie było wypominania, że ktoś z czegoś zrezygnował

Dziewczyny powiedzcie mi ile przed ślubem macie przymiarki?
Mnie w jednym salonie powiedzieli, że sukienka będzie u nich 2 tygodnie przed ślubem i wtedy będziemy dopasowywać. Nie będzie za późno? Jeżeli coś będzie nie tak i będą potrzebne poważniejsze poprawki?
Właśnie ja się przemęcze ta noc a Tż będzie miał swoje wymarzone wesele
Ja mam miesiąc przed, później suknia idzie do odświeżenia i ja odbiorę z dzień przed ślubem bo nie mam gdzie jej trzymac
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora