2014-01-20, 20:44
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najlepsze horrory i thrillery ...!!!
Hej, mogę dołączyć? Uwielbiam horrory, to zdecydowanie mój ulubiony gatunek filmowy, już od dziecka Mam wyjątkową słabość do filmów o wampirach 
Najbardziej lubię stare filmy, więc bardzo chętnie będę podpatrywać co tu polecacie Przejrzałam tylko kilka ostatnich stron, i
Cytat:
Napisane przez PiszacDniem
Oglądałam niedawno Dom w głębi lasu i początkowo wydawał mi się nudny, ale w tym domu akcja nieźle się rozkręciła 
|
Przyznam, że średnio mi się podobał, aczkolwiek ciekawy pomysł na film Pewnie mam o nim takie zdanie bo jak go oglądałam to byłam strasznie zmęczona i pół filmu przespałam Potem obejrzałam drugi raz ale to wiadomo, już nie to samo
Cytat:
Napisane przez Melissa86
"Kronika opętania" (2012) - horror
http://www.filmweb.pl/film/Kronika+o...ia-2012-190315
Naprawdę bardzo dobry horror oparty na prawdziwej historii, trzyma w napięciu. Mała niesamowicie zagrała, szczególnie oczami. Skrzynka mówiąca po polsku-no cóż, dla nas Polaków to zabawne, ale gdyby mówiła w innym jakimś egzotycznym języku, to byłoby ciekawiej. A tak momentami mnie to śmieszyło (szczególnie jak skrzynka mówi po polsku, a Emily odpowiada jej po angielsku ;P). Co nie zmienia faktu, że to bardzo dobry film. 9/10
P.S. Ktoś wie gdzie można poczytać o tej historii, co to za rodzina?
|
Oglądałam, niezły, ta skrzynia mnie nieźle zdziwiła i rozbawiła 
Insidious to jeden z moich ulubionych horrorów, pewnie dlatego, że tematyka jest mi dość bliska i oglądałam go u kumpla na rzutniku, ekran wielkości ściany i większość filmu zasłaniałam sobie oczy Także zbieram się do obejrzenia dwójki
Wszelkie stare Drakule uwielbiam...
Japońskie Klątwy i Ringi mnie stersują zawsze 
Sinister całkiem całkiem 
Kobieta w czerni też niczego sobie
Porywacze ciał, Inwazja łowców ciał 
[rec] mi się podobał ale dwójka i trójka już zdecydowanie nie 
Najczęściej niestety trafiam na bardzo kiepskie horrory, Paranormal Activity 4 dla mnie tragedia (zresztą żadna z części mnie nie zachwyciła) Silent Hill 2 wyłączyłam w połowie...
Na razie starczy, coś tam może będę dopisywać i chętnie podpatrzę Wasze typy
|
|
|