Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-20, 19:58   #4562
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Z nowości - kupiliśmy dla TŻta buty z Wojasa - te które wstawiałam
No i zamówiliśmy obrączki proste, bez fazowania, 5mm, z żółtego złota o takie
Do odbioru za 10 dni
gratulacje
a obrączki bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Weekend minął nam dość ''pracowicie''-szukaliśmy butów i garnituru-Tż ma i buty i śliczny ciemno-granatowy garnitur+spinki do mankietu+2 koszule na zmiane.Ja natomiast załamałam się bo nigdzie nie było złotych butów a jak już były to albo na koturnie,albo szpilki ok.10 cm(u nas jest taka różnica wzrostu a ja chcę być niższa od męża)tak więc wczoraj wysłałam zamówienie do akces 2 i wezmę naturalną skórę w kolorze ecru ze złotą kokardką-nie wiem tylko jaki jest koszt ww.kokardki bo na stronie niczego takiego w tym modelu nie było.
Dziewczyny w tk maxx kupiłam pudełko na kartki w formie książki(są różne wzory-my mamy bazylike,koloseum-ogólnie Rzym) duża koszt 34,99 zł,zamyka się na magnes wewnątrz,są też różne rozmiary i kształty-polecam skoczyć i się samemu przekonać-nam się bardzo podoba.Wybaczcie,że piszę bez ładu i składu ale denerwuje się bo Tż jedzie do pracy ponad 120 km a pogoda straszna-ślizgawica a żeby nie było rano jak zawoziliśmy młodego do szkoły czarny kot przebiegł nam droge
gratki za strój dla TŻ Mój jeszcze nic nie ma

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Przyszły słomki. Jestem niezbyt zadowolona. Kolory ok, ale myślałam, że będą grubsze. Średnio mi się widzą winetki na słomkach o standardowej grubości. Ale wtopa 150 złomek poszło się &%&^$#$%

edit: jednak jestem zadowolona jednak to ffajnie będzie wyglądać - sprawdzałam!

więc zostało mi znalezienie odpowiedniego papieru i jakiejś "wycinaczki" serc
to super, że jednak zadowolona jesteś ciekawa jestem fotek

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi ile przed ślubem macie przymiarki?
Mnie w jednym salonie powiedzieli, że sukienka będzie u nich 2 tygodnie przed ślubem i wtedy będziemy dopasowywać. Nie będzie za późno? Jeżeli coś będzie nie tak i będą potrzebne poważniejsze poprawki?

W drugim salonie suknia będzie pod koniec maja i na początku czerwca pierwsza przymiarka (z butami i bielizną) a za dwa tygodnie następna. Można połączyć je w jedną ale muszę wtedy 3 godziny zarezerwować.

moją sukienkę przyślą ok połowy marca, w 1 tyg kwietnia powinna być I przymiarka, a 2 tyg poźniej II. Odbior sukni w tygodniu przed ślubem
can't wait

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny potrzebuje porady, a wiem że na Was zawsze mogę liczyć

oceńcie tę sukienkę, podoba się Wam czy nie? Tylko szczerze proszę

dodam, że ona jest za duża, tylko góra zciśnięta, a dół za długi
ślicznie wyglądasz super Ci podkreśla figurkę

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przegladam sobie makijaze i takie mi wpadly w oko

Sent from my iPhone using Tapatalk
mega makijaże!!!

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
mam prośbę o radę chcę kupić buty na przebranie na wesele taneczne i zastanawiam się nad modelem - lepszy pierwszy czy drugi? kolorem się nie sugerujcie i materiałem zależy mi na fasonie
drugie the best !

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Kochane powiedzcie proszę czy halka do sukni jest niezbędna?
Moja suknia jest raczej wąska i taka opadająca (lejąca), babeczka w salonie mówiła, że halka powinna być bo inaczej jest niewygodnie, suknia "wchodzi między nogi" itp. prawda to? jak Wy macie?
Bo tak się zastanawiam czy z halką będzie wygodnie i jak np. podniosę suknię choćby na oczepinach to ta halka nie będzie tak dziwacznie wystawać?
jak masz lejącą to halka jest raczej niezbędna
ja mam rybkę i mam halkę z małym kołem bo dół wtedy ładnie wygląda i wygodniej jest

Dziewczyny, padam !!!
mamy teraz maraton zaproszeniowy w sumie już 64 osoby zaproszone jeszcze druga połowa póki co wszyscy potwierdzili
jak tak dalej pójdzie to przytyjemy z TŻ kilka kg, bo co idziemy to ciasto, herbatka,kolacja, ciasto,kawka

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-01-20 o 19:59
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora