Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-21, 13:00   #4624
cherubinka
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10

Mam nadzieję, że nie wklei podwójnego posta, bo coś wizaż mi się zaciął...

Cytat:
Napisane przez poczatkujaca-dagmara Pokaż wiadomość
(...) Lepiej żeby poleciało, ja na początku ciązy nie chciałam karmić, a teraz tak sie nakreciłam że jak pokarmu nie będe miała to na swoje życzenie
Tak mi zależy że pewnie juz zwoje w mózgu zagotowałam
a zaparcia mam przez całą ciąże
Mam nadzieję, że poleci nam po porodzie, bo ja też chcę karmić Przynajmniej tak słyszałam, że u niektórych leci już w ciąży, u innych dopiero jak się urodzi maleństwo i nie jest to wyznacznikiem laktacji. Przekonamy się już niebawem

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Dzięki
No niech wyłazi.
Jutro ma przyjść położna zrobić mi masaż szyjki,a tak bym nie chciała go mieć...
Kacper, wyłaź natychmiast

Cytat:
Napisane przez mengazhu Pokaż wiadomość
Kurka, ja nie mam zaparć. RObię kilka razy dziennie, już jakiś czas. I dzięki temu psychika moja myśli, że jestem głodna. I jem znowu. I znowu kibelek. I tak w kółko. Może nie mam zaparć bo żrę jabłka? Tonami
Oj, ja jabłka też wsuwam jak opętana przez większość ciąży, ale na mnie chyba nic nie działa

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ale tu dziś spokojnie
Chciałam jechać do babci ale mąż mi kategorycznie zabronił,powiedział ze jak wróci to pojedziemy, zadzwoniłam złożyłam życzenia, babcia też nie chce żebym przyjechała...nikt nie chce mnie tydzień przed terminem....
Wybacz mi, ale ...biedna, to w trosce o Twoje bezpieczeństwo Cię "nie chcą"

Cytat:
Napisane przez Muminek1991 Pokaż wiadomość
(...) Dzięki za wszystkie kciuki dziewczyny. Ja po wizycie, nadrobiłam wszystko w między czasie opychając się mandarynkami i właśnie dopadła mnie zgaga
Ktg idealne, jak stwierdził lekarz z położną, a czemu dzieć się nie chce ruszać to hmmm nie wiadomo, ma taki humorek i tyle.
Miałam wymaz, zobaczymy co wyjdzie, kciuki proszę ,żeby był negatywny (...)
Super, że dobre wieści i za wynik.
Ja też po mandarynkach mam zgagę ...co ja gadam, ja nawet po herbacie mam zgagę

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
właśnie małż mi napisał eska że rozwalił sobie zegarek tak się wyrżnął na dworze... a zamiast auta mamy podobno kostkę lodu
O rany, dobrze, że nic więcej się nie stało.

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
Oj, niestety dużo w tym prawdy.

Amberella, wspaniale ...gratulacje Teraz odpoczywaj i nabieraj sił.

Edytowane przez cherubinka
Czas edycji: 2014-01-21 o 13:03
cherubinka jest offline Zgłoś do moderatora