2014-01-21, 13:00
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 10
Mam nadzieję, że nie wklei podwójnego posta, bo coś wizaż mi się zaciął...
Cytat:
Napisane przez poczatkujaca-dagmara
(...) Lepiej żeby poleciało, ja na początku ciązy nie chciałam karmić, a teraz tak sie nakreciłam że jak pokarmu nie będe miała to na swoje życzenie 
Tak mi zależy że pewnie juz zwoje w mózgu zagotowałam
a zaparcia mam przez całą ciąże
|
Mam nadzieję, że poleci nam po porodzie, bo ja też chcę karmić Przynajmniej tak słyszałam, że u niektórych leci już w ciąży, u innych dopiero jak się urodzi maleństwo i nie jest to wyznacznikiem laktacji. Przekonamy się już niebawem 
Cytat:
Napisane przez gosia261282
Dzięki 
No niech wyłazi.
Jutro ma przyjść położna zrobić mi masaż szyjki,a tak bym nie chciała go mieć...
|
Kacper, wyłaź natychmiast
Cytat:
Napisane przez mengazhu
Kurka, ja nie mam zaparć. RObię kilka razy dziennie, już jakiś czas. I dzięki temu psychika moja myśli, że jestem głodna. I jem znowu. I znowu kibelek. I tak w kółko. Może nie mam zaparć bo żrę jabłka? Tonami 
|
Oj, ja jabłka też wsuwam jak opętana przez większość ciąży, ale na mnie chyba nic nie działa 
Cytat:
Napisane przez lolita25
Ale tu dziś spokojnie 
Chciałam jechać do babci ale mąż mi kategorycznie zabronił,powiedział ze jak wróci to pojedziemy, zadzwoniłam złożyłam życzenia, babcia też nie chce żebym przyjechała...nikt nie chce mnie tydzień przed terminem.... 
|
Wybacz mi, ale ...biedna, to w trosce o Twoje bezpieczeństwo Cię "nie chcą" 
Cytat:
Napisane przez Muminek1991
(...) Dzięki za wszystkie kciuki dziewczyny. Ja po wizycie, nadrobiłam wszystko w między czasie opychając się mandarynkami i właśnie dopadła mnie zgaga 
Ktg idealne, jak stwierdził lekarz z położną, a czemu dzieć się nie chce ruszać to hmmm nie wiadomo, ma taki humorek i tyle. 
Miałam wymaz, zobaczymy co wyjdzie, kciuki proszę ,żeby był negatywny  (...)
|
Super, że dobre wieści i za wynik.
Ja też po mandarynkach mam zgagę ...co ja gadam, ja nawet po herbacie mam zgagę 
Cytat:
Napisane przez senira666
właśnie małż mi napisał eska że rozwalił sobie zegarek tak się wyrżnął na dworze... a zamiast auta mamy podobno kostkę lodu
|
O rany, dobrze, że nic więcej się nie stało.
Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa
|
Oj, niestety dużo w tym prawdy.
Amberella, wspaniale ...gratulacje Teraz odpoczywaj i nabieraj sił.
Edytowane przez cherubinka
Czas edycji: 2014-01-21 o 13:03
|
|
|