|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
Napisane przez swinka94
Boję się czwartkowego kolokwium  A jeszcze bardziej egzaminów. Moja pierwsza w życiu sesja napawa mnie przerażeniem.
|
Sesja nie jest taka straszna Pierwsza pewnie najgorsza, bo nie wiadomo jeszcze co i jak, ale potem będzie już tylko łatwiej mam za sobą 8 i obronę, więc wiem co mówię 
Cytat:
Napisane przez tamlin111
Dobry.
Pisze z pracy  Mam internet 
|

Cytat:
Napisane przez tamlin111
Każda ma nie raz taki dzień. Serio. Ja Ci za to batów nie dam, bo piwo to witaminki  a gorzka czeko najlepsza, nie? A może inaczej - najzdrowsza.

|
dziękuję Tamlinku
Tak w ogóle, to ja lubię gorzką czeko, ale tylko Wedel mi smakował zawsze (wiem Lambria - zło ) ale ta 74% z Lidla była naprawdę pycha i dałam za nią 3 zł, więc bez tragedii Ale Lindt to to nie był 
Cytat:
Napisane przez martolina1982
ufff połknęłam tę żabę, ktora mi sie dzis nawet śniłą czyt. zadanie zawodowe, ktore odkladalam. moze dziś się wyśpię 
|
Cytat:
Napisane przez la'Mbria
no to chyba dobrze, coo??
ja jednym okiem czytam wizaż, drugim na młodzienca swojego lookam, jedną reką mieszam ciasto na "bułki" coby moje chuopy miały co jeść, drugą ręką kurczaka przygotowuję...a odpisuję Wam stopą
jak ja lubię takie dni...powaga- im mam więcej do zrobienia tym szybciej się ogarniam...dom mam już posprzątany(łącznie z kocią kuwetą bleee), uprasowałam tonę ubrań dzieciowych, zupa zrobiona na najbliższe 3 dni będzie, oferty pracy przejrzane i cv rozesłane...z żab została mi taaaaka wielka ropucha do zrobienia ale jak to z ropuchami- biorę się za nią od 3 dni i az mi się rzygać chce na samą myśl- muszę ogarnąć pomysł jak zapisać dziecię me do państwowego przedszkola, zeby sie dostało...normalnie jak czytam co się w tym temacie dzieje to aż mnie ciary przechodzą...pewnie skończy się kolejnym rokiem płacenia po 1200pln za miesiąc- czyli prywatnym przedszkolem.
W panstwowych to jakaś maskra, a zebym chociaż wiedziała komu i ile w kopercie trzeba dać, to naprawdę dałabym łapówkę bez skrupułów...ale nie wiem, no kur.wa nie wiem  eh...tak mi się chce poćwiczyć...ale moze wieczorem, bo z dziecięciem ja nie umiem 
|
ale masz zalatany dzień 
strasznie z tym przedszkolem, kurczę, tyle kasy wydawać miesięcznie za coś, co powinno być darmowe? Mając to na uwadze, to lepiej faktycznie dziecko od 6 roku życia dać do szkoły 
Ja się zabrałam za mgr, bo w piątek chcę oddać część rozdziału promotorce... Mam trochę problem, bo nie wiem co napisać w trzecim podrozdziale II rozdziału... I muszę z nią skonsultować, czy zostawić tylko 2 (objętościowo byłoby ok), czy te 2 jakoś sztucznie podzielić na 3, czy pisać ten 3 krótszy, itp ;P A za tydzień już są wpisy, więc pewnie się tłumy pojawią na seminarkach to sobie nie pogadamy Także do piątku chciałabym ten II podrozdział skończyć - czyli z jakieś 6-8 stron przede mną
|