2014-01-21, 14:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety w ciąży...
Cytat:
Napisane przez GrumpyCat
Nie byłam i nie chcę być  Za to miałam cholernie bolesne miesiączki  Bolały mnie od tego uda i lędźwie, w głowie wirowało i ledwo na nogach momentami stałam. A wychodzić z domu też trzeba było, na uczelnię jeździć itp, nie oczekiwałam specjalnie od nikogo pomocy ani o nią nie prosiłam.
Chodzi mi o to, że różne są w życiu sytuacje i jeśli ktoś się źle czuje to trzeba ustąpić/pomóc, nie trzeba być w ciąży żeby tego "doświadczyć". Często widzę w galeriach latające wysoko z brzuchem panie bo "wyprzedaż" a na koniec zakupowego szału zajdzie do spożywczego i już w kolejce 2 min dłużej nie postoi bo ciężko nie? 
|
wiesz na takie sprawy to się bierze 2 no-spy albo ketonal i dasz sobie radę...niestety ciężarna ketonalem się nie wspomoże więc ten tego...po prostu tym ciężarnym na prawdę bywa ciężej niż reszcie ludzi (nie kazdej ciężarnej i nie zawsze, ale lepiej tu generalizować, niż czekać aż się kazda ciężarna upomni o swoje)....
no bo jej nogi spuchną na koniec takiego dnia, tobie też by spuchły
|
|