2014-01-21, 20:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez cambria04
Hehe  Te dziecięce pytania  Mój trzylatek ostatnio też był ciekawy jak ten dzidziuś wyjdzie... Buzią? Więc powiedziałam, nie inną dziurką, taką którą mają dzieczynki a chłopcy nie. To pytał się czy nie wypadnie  Powiedziałam, więc że trzeba go będzie wycisnąć i taka pani na pewno go złapie  A dziś rano mówi: Mamusi gdzie masz tą dziurkę? Pokaż... i zaczął mnie ogladać 
|
Oj człowiek chce być szczery i jest, a tu zawsze bardziej niewygodne pytanie się trafi 
Cytat:
Napisane przez bebe97
Marcel dzisiaj wrócił z p-kola, przywitał się ze mną, z brzuchem i pyta: "jak spędziłeś dzień Dzidziusiu?", a potem pyta się mnie: "Wiesz już czy to chłopczyk czy dziewczynka?" Wredna matka ze mnie bo okłamuję syna mówiąc że nie wiem, gdyby wiedział, to by wygadał i nie byłoby niespodzianki. Następnie oznajmił, że zmienił zdanie i chciałby dziewczynkę (bo przez ostatni czas życzył sobie brata). Za chwilę zastanowił się i oświadczył, że jednak jest mu obojętne, bo z chłopca też się będzie cieszył, ale tato to chce drugiego syna, bo mu powiedział  A to wszystko w ciągu pół minuty, nawet butów nie zdążył zdjąć 
|
Niezdecydowany jak babka w ciąży chyba razem z Tobą przechodzi tą ciążę.
Słodkie to jest jak opowiadasz o tym, jak Marcel interesuje się dzieciem 
Cytat:
Napisane przez kate1623
Ja już mam dosyć tego śniegu i lodu bo przez to mąż mi zabronił z domu wychodzić bez jego asysty 
|
No ja przyznam, że lubię zimę, ale wiem jak beznadziejnie się jeździ i wolałabym by było jak dotychczas czyli plus 5 
Cytat:
Napisane przez elunka88
Ja będę pisać sms "Cześć! Dzisiaj/wczoraj (dopasuj) urodziłam. Zapraszam za tydzień/dwa (dopasuj) jak się ogarniemy  "
|
Jak nic nie napiszę, to może nie przyjdą?
A jak zaproszę, to będa czuli się zaproszeni i będą chcieli przyjść

|
|
|