Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez (t)asia
Ja dzisiaj pojechałam odwiedzić kuzynkę. Wypiłam kawkę, poplotkowałam, opowiedziała mi z dość drastycznymi szczegółami (  ) o swoim niedawnym porodzie. Wyszłam lekko przerażona
Później pojechałam do babci i dziadka. Do drugich, mieszkających trochę dalej chciałam jechać jutro, ale chyba mi nie wyjdzie i pozostanie telefon.
I dzisiaj zaczęłam 29tc. Jeszcze tydzień i będzie 3 z przodu...Ciągle mam nadzieję, że moja ciąża nie zakończy się porodem, a nastanie jakiś piękny happy end =) O ja naiwna...
|
kazdy porod jest inny spokojnie:cm ok:
za 29 tydz
Cytat:
Napisane przez strongwomen
Madzia, u nas też Dzień Babci i dziadka wygląda tak że Kamil daje prezent i prezenty dostaje  Jak pytam po co? to słyszę że za pamięć
Od dni 6-ciu nasz Kamilek używa nocnika
woła " e e " i biegnie na nocnik czekając aż go rozbierzemy albo jak jest na golasa to sam biegnie siada i sika bez informowania nas
Pampersa używam tylko na spacer i na noc
a cała nauka poszła nam w zaledwie jeden dzień.. w sumie tak jak zaczęliśmy naukę tak pod wieczór było już pierwsze siku na nocnik
wpadek praktycznie zero
zdarza się raz maximum że zacznie siku do majtek ale jak się zorientuje to się zatrzymuje i leci na nocnik 
|
takie juz sa babcie
za nocnik
Czesc...
|