Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22. - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 07:58   #781
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Abby co u Was?

Dodaja co się dzieje?
Trzymaj się i wracaj szybko!

Gucia6 mam nadieje, że nic sobie nie zrobiłaś...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2014-01-21 o 07:59
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 08:02   #782
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.

Dodaja, co się dzieje kochana?

Gucia, o kurcze, oby nic poważnego

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 08:13   #783
gucia6
Zakorzenienie

Dodaja, co się dzieje kochana?
Smec ile wlezie, od tego tu jesteśmy, żeby słuchać.

Gucia, Onyks , polamana na pewno nie jestem ale siniakow się spodziewam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-01-21, 08:27   #784
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Guciu, mam nadzieję, że nic sobie złego nie zrobiłaś, że to tylko niewinne stłuczenia

Dodaja, co się dzieje? Jak chcesz marudzić, to marudź, każda z nas to przerabiała. Niektóre nawet cyklicznie, np ja

Dziewczyny, jestem nieprzytomna. Od 3 do 7:30 nie zmrużyłam oka...potem się kimnęłam tak do 9. No koszmar...co noc jest gorzej!

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:03   #785
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
A co u Was?Jak sie czujesz?Jak Nina?Nic nie piszesz
Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Abby, A co tam u Ciebie kochana??
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Abby co u Was?
Dziękuję, że pytacie
U nas w porządku Nina robi się coraz bardziej kumata, uśmiecha się fantastycznie a ja przy każdym jej uśmiechu wymiękam
W niedzielę mieliśmy chrzciny, dziś młoda kończy 3 m-ce (ależ zleciało!). I tak leci dzień za dniem

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
U mnie pogoda to tragedia Leje i wszystko to zamarza Samochody trzeba odkuwać z lodu A dzisiaj i jutro rano muszę wyjść z dziewczynkami na kontrole u lekarzy Aż mi szkoda je wyciągać
U nas to samo

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
W moim życiu nastał paskudny czas i jakoś tak wyłączyłam się z życia wizażowego, bo nie chcę smęcić

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem nieprzytomna. Od 3 do 7:30 nie zmrużyłam oka...potem się kimnęłam tak do 9. No koszmar...co noc jest gorzej!
Chrapańsko?

gucia - auć! Cała?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:25   #786
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie już od świąt BN sie zbieram ale postanowiłam, że spać nie pójdę jak części tej sterty się nie pozbędę....
też się wczoraj męczyłam... ale oczywiście tylko część poszła a reszta prania leży

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak nie urok to sraczka.... nie dość , ze angina ropna i antybiotyk to jeszcze mnie dziś oko od rana boli, patrzę a tu mi się jęczmień robi
ło jejuuu... nie wiem podobno trzeba go obrzydzić, tak zawsze babcie mówiły... jakąś koszulkę brudną wziąć (brudną w sensie noszoną) czy coś takiego i tym przetrzeć... ale nie wiem czy w takie rzeczy wierzysz, bo tu chyba wiara ma swoje drugi dno

-

Piszecie o pogodzie... matko u nas jest tragedia... jeden lód. Chodniki jak lodowisko, po trawie lepiej chodzić, choć i ta jaki sople lodu strasznie ślizgo!

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2014-01-21 o 09:26
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 09:33   #787
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
W moim życiu nastał paskudny czas i jakoś tak wyłączyłam się z życia wizażowego, bo nie chcę smęcić

Liczę na to, że już niedługo powrócę z nową energią

Buziaki dla wszystkich
Co sie dzieje?Trzymam kciuki za poprawe nastroju

Cytat:

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Dziękuję, że pytacie
U nas w porządku Nina robi się coraz bardziej kumata, uśmiecha się fantastycznie a ja przy każdym jej uśmiechu wymiękam
W niedzielę mieliśmy chrzciny, dziś młoda kończy 3 m-ce (ależ zleciało!). I tak leci dzień za dniem

super, dla Ninki

Czesc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 10:03   #788
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Piszecie o pogodzie... matko u nas jest tragedia... jeden lód. Chodniki jak lodowisko, po trawie lepiej chodzić, choć i ta jaki sople lodu strasznie ślizgo!
u mnie to samo :/
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:44   #789
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Gucia, Onyks , polamana na pewno nie jestem ale siniakow się spodziewam
Oby szybko zeszły

Cytat:
chrrr?

Cytat:
Dziękuję, że pytacie
Super! Ucałuj ją od nas..ja też nie wiem kiedy ten czas tak zleciał

Stary 2014-01-21, 10:54   #790
metkaa
Zakorzenienie

czesc

(t)asia super,ze wizyta udana,

Madzia wspolczuje,

pogoda fatalna,a ja wczoraj musialam do lekarza jechac, dobrze ze tz mogl jechac ze mna, z niedzieli na poniedzialek rozbolala mnie jedna piers, nie dalo sie jej dotknac, dostalam antybiotyk
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 13:01   #791
Ana***
Zakorzenienie

Aaby super a jak koty i Ninka? blisko małej się trzymają czy raczej z dala?

Metko zapalenie?
zdrówka!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 13:08   #792
ButterBear
Zakorzenienie

Metko, ojej...to zdrówka dla Ciebie!! Jak krzykacz??

Nie, dziewczyny, nawet nie chrapanie. Po prostu się obudziłam i nie mogłam już zasnąć! Chociaż jak mąż wstał do pracy, to ja zasnęłam jeszcze i pospałam do 9.

Hania

Stary 2014-01-21, 19:17   #793
mysia1986
Zakorzenienie

Hej. Szkolenie udane. Spotkałam na nim koleżankę, dawno sie nie widziałyśmy. Po wszystkim poszłyśmy na obiad

Doda, nie wiem co tam u Ciebie, ale mam nadzieje, że to przejściowy kryzys Trzymaj sie kochana i wracaj! Cały czas zaglądam na bloga

Aaby Fajnie, że udane chrzciny i Ninka jaka już duża dziewczynka

Madzia, Metko - zdrówka kochane!

U mnie dzisiaj było -8 , myślałam, że dłonie to mi odpadną mimo iż miałam grubaśne rękawice
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 19:25   #794
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Bao niestety, ja pracuś chodzę do pracy.Jutro mam uroczystość na dzień babci i dziadka - nie mogłam zostawić dzieć. Prezenty, próby, dekoracje.
Onykś, Gucia6, metka, myszka *
Gucia6 dobrze, że się nie połamałaś
Ana narazie daję obrączką
Butter oooo współczuję .Mąż tak chrapie? Mojemu się sesja zaczyna więc i chrapanie i zgrzytanie zębami
dodaja witaj
Metka też kiedyś tak miałam z piersią, ale szybko pzreszło i bez anybiotyku się obyło. Masaże pod prysznicem.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:22   #795
(t)asia
Zadomowienie

Madzia jeju ale się pochorowałaś. Zdrówka!!!
dodaja jak coś to śmiało pisz!
gucia ałć...współczuje upadku.
aaby za 3 miesiące Ninki! A gdzie zdjęcia z chrzcin???

Ja dzisiaj pojechałam odwiedzić kuzynkę. Wypiłam kawkę, poplotkowałam, opowiedziała mi z dość drastycznymi szczegółami () o swoim niedawnym porodzie. Wyszłam lekko przerażona

Później pojechałam do babci i dziadka. Do drugich, mieszkających trochę dalej chciałam jechać jutro, ale chyba mi nie wyjdzie i pozostanie telefon.

A tak w ogóle to jestem dziś strasznie zaspana, spałam całą noc, wstałam, zjadłam śniadanie, zdrzemnęłam się i dalej czuje się jakaś taka...no nie wiem... zamulona.

I dzisiaj zaczęłam 29tc. Jeszcze tydzień i będzie 3 z przodu...Ciągle mam nadzieję, że moja ciąża nie zakończy się porodem, a nastanie jakiś piękny happy end =) O ja naiwna...

Edytowane przez (t)asia
Czas edycji: 2014-01-21 o 20:23
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 20:32   #796
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Super! Ucałuj ją od nas..ja też nie wiem kiedy ten czas tak zleciał

Tak w ogóle spóźnione życzenia dla Nataszki! Dużo zdrówka i samych radości!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Aaby super a jak koty i Ninka? blisko małej się trzymają czy raczej z dala?
Omijają szerokim łukiem
A tak poważnie to praktycznie Hera jest blisko tylko, kiedy karmię - bo ona zazdrosna też chce trochę uwagi więc przychodzi na łóżko i kładzie się obok. A Olo neutralny - kiedy on jest na łóżku i ja kładę się z Niną, to on sobie idzie
Myślę, że będą miały gorzej jak mała zacznie świadomie coś łapać, potem raczkować i chodzić

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Aaby Fajnie, że udane chrzciny i Ninka jaka już duża dziewczynka
Oj duża

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
aaby za 3 miesiące Ninki! A gdzie zdjęcia z chrzcin???

Zerkałam na fotki - pięknie wyglądasz! I śliczny brzuszek! Aż tęskno

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 21:15   #797
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tasiu
aaby to lecę oglądać zdjęcia.

Ja dziś upiekłam ciasto z Mają, zaprosiliśmy moich rodziców. Potem była też teściowa. Teściu ma być jutro a w niedzielę pojadę do mojej babci z dziadkiem. Prezenty baaardzo się podobały, a Maja też dostała od moich rodziców prezent hehe - zostaw instrumentów do grania.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 23:20   #798
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Madzia, u nas też Dzień Babci i dziadka wygląda tak że Kamil daje prezent i prezenty dostaje Jak pytam po co? to słyszę że za pamięć

Tasia , brawa za 29 tydz. dużoooo... no i niestety ale.. Twoja ciąża, zakończy się porodem

Aaby, hej brawa za te 3msc

Metko, współczuję zapalenia.

Dodaja, zrelaksuj się kąpiel w czekoladzie sobie strzel do ślubu już nie długo

Aaby,
Cytat:
Ja mam Zelmera 481.4 Ecru line i jestem zadowolona Działa już jakieś 5 lat bez zarzutu
kupiłam tego samego mam ecru ale chciałam na zielonego wymienić bo mi zły przesłali

Madzia, zdrowa już?

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Uwaga Uwaga

Od dni 6-ciu nasz Kamilek używa nocnika
woła " e e " i biegnie na nocnik czekając aż go rozbierzemy albo jak jest na golasa to sam biegnie siada i sika bez informowania nas

Pampersa używam tylko na spacer i na noc

a cała nauka poszła nam w zaledwie jeden dzień.. w sumie tak jak zaczęliśmy naukę tak pod wieczór było już pierwsze siku na nocnik

wpadek praktycznie zero
zdarza się raz maximum że zacznie siku do majtek ale jak się zorientuje to się zatrzymuje i leci na nocnik
Stary 2014-01-22, 06:34   #799
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Hej. Szkolenie udane. Spotkałam na nim koleżankę, dawno sie nie widziałyśmy. Po wszystkim poszłyśmy na obiad

U mnie dzisiaj było -8 , myślałam, że dłonie to mi odpadną mimo iż miałam grubaśne rękawice
To fajnie

U nas - 10 brrr

Cytat:

Tak w ogóle spóźnione życzenia dla Nataszki! Dużo zdrówka i samych radości!

Strong, dla Kamilka

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Cześć!

Dziś mam kolędę, ale po przeprowadzce podlegamy innej parafii i tu ksiądz jest super!

Dziewczyny grzejące gazem, mam prośbę, możecie mi napisać jak mniej więcej wyglądają Wasze rachunki, albo ile gazu na dobę/ na miesiąc Wam idzie? Chciałaby,m się porównać. Nam spalało na dobę około 3 m3 ale teraz przy mrozie ciężko powiedzieć bo wczoraj np. przez noc spaliło 2,5 a dziś tylko 1. A było dziś zimniej

Dom mamy ocieplony jako energooszczędny, chociaż mieliśmy faceta z kamerą termowizyjną i są mostki termiczne w narożnikach...latem będzie trzeba zdjąć siding i docieplić pianą przy wieńcu. Wkurza mnie to, że projekt był idiotyczny. Strop zaprojektowali na wieńcu i przez to (pomimo zastosowania najnowszych i nie tanich technologii) ciepło ucieka

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2014-01-22 o 07:03

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 07:21   #800
Gucia0987
Zakorzenienie

Butter mam nadzieje, że dzisiaj neico lepiej spałaś

Tasia Ty się zacznij pozytywnie nastawiać do porodu. Ja Ci dobrze radzę, bo czarodziejko dzieć się na świecie nie pojawi Może lepiej się nie nakręcać a właśnie myśleć pozytywnie

Abby super, że koty i Ninka na razie nie wchodzą sobie w drogę.
A możesz mi powiedzieć jak Wasze kotki zachowują się w stosunku do obcych? Są nie ufne, czy raczej ok? No i czy okazywały kiedyś agresję wobec dzieci? - przepraszam, że tak dopytuje, ale próbuję sobie to dopasować do mojej Mery.

Strong brawo za odpieluchowanie!

Onyks niestety nie pomogę. Nie mam ogrzewania gazowego.
Kurcze,,, trochę słabo, że już na wiosnę czeka Was poprawianie czegoś. Mam nadzieje, że szybko pójdzie!

Mysiu super, że szkolenie nie nudne i do tego jeszcze z miłym zakończeniem

Witajcie.
U mnie biało

Stary 2014-01-22, 07:40   #801
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj pojechałam odwiedzić kuzynkę. Wypiłam kawkę, poplotkowałam, opowiedziała mi z dość drastycznymi szczegółami () o swoim niedawnym porodzie. Wyszłam lekko przerażona

Później pojechałam do babci i dziadka. Do drugich, mieszkających trochę dalej chciałam jechać jutro, ale chyba mi nie wyjdzie i pozostanie telefon.

I dzisiaj zaczęłam 29tc. Jeszcze tydzień i będzie 3 z przodu...Ciągle mam nadzieję, że moja ciąża nie zakończy się porodem, a nastanie jakiś piękny happy end =) O ja naiwna...
kazdy porod jest innyspokojnie:cm ok:

za 29 tydz

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Madzia, u nas też Dzień Babci i dziadka wygląda tak że Kamil daje prezent i prezenty dostaje Jak pytam po co? to słyszę że za pamięć

Od dni 6-ciu nasz Kamilek używa nocnika
woła " e e " i biegnie na nocnik czekając aż go rozbierzemy albo jak jest na golasa to sam biegnie siada i sika bez informowania nas

Pampersa używam tylko na spacer i na noc

a cała nauka poszła nam w zaledwie jeden dzień.. w sumie tak jak zaczęliśmy naukę tak pod wieczór było już pierwsze siku na nocnik

wpadek praktycznie zero
zdarza się raz maximum że zacznie siku do majtek ale jak się zorientuje to się zatrzymuje i leci na nocnik
takie juz sa babcie

za nocnik

Czesc...
Stary 2014-01-22, 07:51   #802
onyks
Zakorzenienie

Guciu, gdybyśmy się uparli to nie trzeba by było, ale skoro już wsadziliśmy tyle kasy w izolacje i ocieplenie to chcemy mieć perfect! Żeby nie okazało się, że w narożniku mi grzyb wyjdzie za kilka lat.

Najgorsze jest to, że myślisz że wszystko jest idealnie , a tu coś wyskakuje... gdybyśmy nie badali tą kamerą termowizyjną to pewnie byśmy do tego nie doszli...no i gdybyśmy palili węglem to mniej by się zwracało uwagę na ucieczkę ciepła.

W każdym razie zgadzam się ze stwierdzeniem, że dopiero 2 albo 3 dom buduje się dobrze

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2014-01-22 o 07:52
Stary 2014-01-22, 08:00   #803
mysia1986
Zakorzenienie

Hej
Marcel <3

Stary 2014-01-22, 08:08   #804
gucia6
Zakorzenienie

Strong, gratulacje dla Kamilka

Tasiu, powiem tak, na bol musisz być gotowa, ale nie każdy poród jest tragiczny... ja miałam dwa całkiem spokojne

Gucia, nie wiedziałam, ze masz kotka

Dzień dobry
od razu mowie, ze z kolanem dobrze. wczoraj było lekko spuchniete, ale robilam cieple okłady z octu i boraksu, na noc pozmarowalam maścią rozgrzewajaca i dziś opuchniecia nie ma
za to byłam świadkiem innego upadku rowerzysty na innym zamarzniętym mostku

Stary 2014-01-22, 08:13   #805
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć.

Strong, gratulacje dla Kamila

Guciu6, to dobrze, że z kolanem ok!! Obserwuj jednak na wszelki wypadek

Guciu, dzieki, że pytasz. Dziś spałam lepiej, bo ok. 4 przeniosłam się na kanapę. Trochę bolą mnie plecy, ale przynajmniej obydwoje spaliśmy...Po 7 poszłam męża obudzić i położyłam się razem z nim troszkę się poprzytulać

Mysiu, czy masz już wyniki badań?

Madziu, dużo zdrowia, jak jęczmień? Mam nadzieję, że lepiej!

Onyks, uważam, że masz rację, warto naprawic, co zostało źle zrobione. Żebyście potem nie żałowali. Ale wiesz, idealnie nigdy nie będzie, niestety człowiek się uczy na błędach!

Zaraz Wam pomarudzę w k, bo wczoraj się dość mocno rozzłościłam

Hania

Stary 2014-01-22, 08:16   #806
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu, gdybyśmy się uparli to nie trzeba by było, ale skoro już wsadziliśmy tyle kasy w izolacje i ocieplenie to chcemy mieć perfect! Żeby nie okazało się, że w narożniku mi grzyb wyjdzie za kilka lat.

Najgorsze jest to, że myślisz że wszystko jest idealnie , a tu coś wyskakuje... gdybyśmy nie badali tą kamerą termowizyjną to pewnie byśmy do tego nie doszli...no i gdybyśmy palili węglem to mniej by się zwracało uwagę na ucieczkę ciepła.

W każdym razie zgadzam się ze stwierdzeniem, że dopiero 2 albo 3 dom buduje się dobrze
nie no, nie po to inwestowaliście w izolację i ocieplenie, żeby teraz to zostawić. Zdecydowanie trzeba to poprawić

Cytat:
Strong, gratulacje dla Kamilka

Tasiu, powiem tak, na bol musisz być gotowa, ale nie każdy poród jest tragiczny... ja miałam dwa całkiem spokojne

Gucia, nie wiedziałam, ze masz kotka

Dzień dobry
od razu mowie, ze z kolanem dobrze. wczoraj było lekko spuchniete, ale robilam cieple okłady z octu i boraksu, na noc pozmarowalam maścią rozgrzewajaca i dziś opuchniecia nie ma

ano mam. wredną persice
Merudka jest bardzo specyficznym kotem, jak na persy przystało,ale potrafi też być milusińska

Cieszę się że z kolanem lepiej!

Stary 2014-01-22, 08:45   #807
gochaa_p
Zakorzenienie

STRONG brawa dla Kamilka
ONYKS nam za zeszły rok ( cały) wyszło 2400 zł - ogrzewanie, gotowanie, ciepła woda
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-22, 08:52   #808
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
To dobrze

Cytat:

Onyks, uważam, że masz rację, warto naprawic, co zostało źle zrobione. Żebyście potem nie żałowali. Ale wiesz, idealnie nigdy nie będzie, niestety człowiek się uczy na błędach!

Zaraz Wam pomarudzę w k, bo wczoraj się dość mocno rozzłościłam
Zgadzam się

Cytat:
Hej
Hej Mysiu

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
nie no, nie po to inwestowaliście w izolację i ocieplenie, żeby teraz to zostawić. Zdecydowanie trzeba to poprawić

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
STRONG brawa dla Kamilka
ONYKS nam za zeszły rok ( cały) wyszło 2400 zł - ogrzewanie, gotowanie, ciepła woda
Kurcze, roku to nie porównam bo dopiero 2 miesiąc mieszkamy...a miesięcznie nie wiesz ile wychodzi? Np. za grudzień?

Stary 2014-01-22, 09:05   #809
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć.

Mysiu, czy masz już wyniki badań?

Wszystkie były do odbioru na drugi dzień, oprócz jednego. Na AMH czeka się do 6 dni. Nie chce mi się chodzić dwa raz Może dzisiaj się przejdę zobaczę czy już są
30.01 mamy wizytę i zapewne ustalimy termin laparoskopii
Marcel <3

Stary 2014-01-22, 09:08   #810
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie były do odbioru na drugi dzień, oprócz jednego. Na AMH czeka się do 6 dni. Nie chce mi się chodzić dwa raz Może dzisiaj się przejdę zobaczę czy już są
30.01 mamy wizytę i zapewne ustalimy termin laparoskopii
No i jak to wyszło? Masz jakieś normy tam??
Mam nadzieję, że ok!
Trzymam mocno kciuki za Ciebie

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości