Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-22, 08:28   #298
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
O kurcze No moja Daria drobna jest.
Nie wiem teraz czy się martwić czy nie.
Chrześniak mojego męża ma skończone 2 latka i waży 11 kg (tylko on niejadek jest od zawsze).

Dziewczyny ile teraz ważą Wasze dzieciaczki??? Nie wiem czy się martwić że Daria tylko 9 kg.
Moja Oli to z tych grubasków, brzusio taki okrągły Je wydaje misie normalnie, nie przekarmiam, ale czasem się boję żebym nie "wychodowała" dziecka-grubaska.
Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
w ogóle to mam kolejne 2 egzaminy no przodu, więc

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Hmm to może się skuszę Jak Ty jesteś zadowolona
Ja biorę napewno. Czekam tylko na sesję roczkową, jak się uda zrobić to taki byłby album roczkowy
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie, wiem, że wy dentinox uzywałyście 3 lata temu no ale ja czasem uzywam jeszcze i zauwazyłam taka zależność, że np jak Hania pcha ręce do buzi i ogolnie marudna smaruje jej troszkę tym dentinoxem i ona od razu sie uspokaja! przeciez to nie działa od razu... i np teraz od godziny zasypiala niby oczy zamknięte ale walka w łózeczku marudziła jęczala mruczala stękała itp Po jakimś czasie mysle sobie dobra posmaruję. I co? spi ! od razu
U mnie to samo, jak tylko posmaruję to się momentalnie uspokaja
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Hania śpi
wykąpaliśmy o 19, zjadła 210ml mleka i gotowa do zabawy, ale oczy się kleją. no to do łóżeczka, posiedziała chwilę, postała i ryk. no to na łóżko lulam do spania, schodzi z łózka i chce iść do salonu, drzwi zamknęłam ryk. to lulam. nic. krzyczę do Tż żeby może mleka zrobił 60, położyłam zjadła i wyrywa mi butlę i do buzi pakuję, gdzie Ona nigdy sama butelki sobie nie trzymała no i ryk, Tż robi kolejne 60, to samo no to woda, wypluła i ryk. zjadła 30 kolejne mleka i zasnęła. także moja córka zjadła na noc dużo ponad 300ml mleka
WOW, ale głodomór się jej włączył
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
na wątku wrześniowym jednej mamie córka zginęła w wypadku
Słyszałam od koleżanki z innego wątku. Masakara, ja nie moge sobie wogóle wyobrazić jak żyć po takiej tragedii.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Urodzinowe usciski dla Amelki i Blanki!!
Buziaki dla solenizantów
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora