2014-01-22, 08:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez s i l v e r
O kurcze  No moja Daria drobna jest.
Nie wiem teraz czy się martwić czy nie.
Chrześniak mojego męża ma skończone 2 latka i waży 11 kg (tylko on niejadek jest od zawsze).
Dziewczyny ile teraz ważą Wasze dzieciaczki??? Nie wiem czy się martwić że Daria tylko 9 kg.
|
Moja Oli to z tych grubasków, brzusio taki okrągły Je wydaje misie normalnie, nie przekarmiam, ale czasem się boję żebym nie "wychodowała" dziecka-grubaska.
Cytat:
Napisane przez charlizz
|

Cytat:
Napisane przez Aga8484
Hmm to może się skuszę  Jak Ty jesteś zadowolona 
|
Ja biorę napewno. Czekam tylko na sesję roczkową, jak się uda zrobić to taki byłby album roczkowy 
Cytat:
Napisane przez bokeh
dziewczyny mam pytanie, wiem, że wy dentinox uzywałyście 3 lata temu no ale ja czasem uzywam jeszcze  i zauwazyłam taka zależność, że np jak Hania pcha ręce do buzi i ogolnie marudna smaruje jej troszkę tym dentinoxem i ona od razu sie uspokaja! przeciez to nie działa od razu... i np teraz od godziny zasypiala niby oczy zamknięte ale walka w łózeczku marudziła jęczala mruczala stękała itp Po jakimś czasie mysle sobie dobra posmaruję. I co? spi ! od razu 
|
U mnie to samo, jak tylko posmaruję to się momentalnie uspokaja 
Cytat:
Napisane przez misiaeel
Hania śpi 
wykąpaliśmy o 19, zjadła 210ml mleka i gotowa do zabawy, ale oczy się kleją. no to do łóżeczka, posiedziała chwilę, postała i ryk. no to na łóżko lulam do spania, schodzi z łózka i chce iść do salonu, drzwi zamknęłam ryk. to lulam. nic. krzyczę do Tż żeby może mleka zrobił 60, położyłam zjadła i wyrywa mi butlę i do buzi pakuję, gdzie Ona nigdy sama butelki sobie nie trzymała  no i ryk, Tż robi kolejne 60, to samo no to woda, wypluła i ryk. zjadła 30 kolejne mleka i zasnęła. także moja córka zjadła na noc dużo ponad 300ml mleka   
|
WOW, ale głodomór się jej włączył 
Cytat:
Napisane przez misiaeel
|
Słyszałam od koleżanki z innego wątku. Masakara, ja nie moge sobie wogóle wyobrazić jak żyć po takiej tragedii.
Cytat:
Napisane przez meneq
Urodzinowe usciski dla Amelki i Blanki!!
|
Buziaki dla solenizantów
|
|
|