2014-01-22, 10:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
Moja babcia jeszcze lepsza... Byłam u niej dzisiaj w odwiedzinach i mnie na alkohol namawiała..!! Koniecznie chciała mi wina nalać. I powiedziała że ona codziennie lampkę wina w ciąży piła bo lekarz powiedział że to zdrowe  Ale za to polecała kota oddać bo to brud i bakterie 
|
hehe moja mnie też namawiała
Cytat:
Napisane przez pater86
Jakbyście nie miały dość na dziś internetu, to polecam :
http://www.worldwideinterweb.com/ite...aits-ever.html 
---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------
Berenika_26 nawet mnie nie strasz  ja mam nadzieję, że po karmieniu mi troszkę tego biustu zostanie, bo moje małe A już mi się trochę znudziły 
|

Cytat:
Napisane przez beat@
Dzień dobry wszystkim 
Mężuś poszedł do pracy a ja jakoś już usnąć nie mogę.
Miałam sen  śniło mi się to usg 4d i zanim lekarz zdradził płeć dzieciątka to ja krzyknęłam oooo chłopak będzie  i faktycznie lekarz potwierdził że chłopak właśnie.
Ciekawe czy to sen proroczy czy też będzie całkiem inaczej 
|
Ja u Ciebie przeczuwam córę 
Cytat:
Napisane przez Aldrin
Witajcie w nowym tygodniu ciąży
 cudowna i kochana babcia
a z tym się już spotkałam ale nie u babci a mojej kuzynce która miała straszną anemie lekarz zalecił 1 kieliszek winna dziennie dla mnie to nie do pomyślenia ale widać lekarze (niektórzy) mają swoje poglądy
ja też planuje mieć łóżeczko w sypialni a w ciągu dnia dziecko będzie albo na kanapie obok mnie albo w wózku albo właśnie w łóżeczku w sypialni a niania będzie ze mną wtedy
Kiedy masz wizytę?
|
przy okazji bo jeszcze chyba Ci nie gratulowałam synka choć pamiętam, że wolałaś córkę.
Cytat:
Napisane przez Mala_Czarno_Biala
|
Ooo super może byśmy ją wrzuciły na pierwszą stronę ?
|