Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-22, 10:08   #3531
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Moja babcia jeszcze lepsza... Byłam u niej dzisiaj w odwiedzinach i mnie na alkohol namawiała..!! Koniecznie chciała mi wina nalać. I powiedziała że ona codziennie lampkę wina w ciąży piła bo lekarz powiedział że to zdrowe Ale za to polecała kota oddać bo to brud i bakterie
hehe moja mnie też namawiała

Cytat:
Napisane przez pater86 Pokaż wiadomość
Jakbyście nie miały dość na dziś internetu, to polecam :
http://www.worldwideinterweb.com/ite...aits-ever.html

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Berenika_26 nawet mnie nie strasz ja mam nadzieję, że po karmieniu mi troszkę tego biustu zostanie, bo moje małe A już mi się trochę znudziły

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim
Mężuś poszedł do pracy a ja jakoś już usnąć nie mogę.
Miałam sen śniło mi się to usg 4d i zanim lekarz zdradził płeć dzieciątka to ja krzyknęłam oooo chłopak będzie i faktycznie lekarz potwierdził że chłopak właśnie.

Ciekawe czy to sen proroczy czy też będzie całkiem inaczej
Ja u Ciebie przeczuwam córę

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Witajcie w nowym tygodniu ciąży

cudowna i kochana babcia

a z tym się już spotkałam ale nie u babci a mojej kuzynce która miała straszną anemie lekarz zalecił 1 kieliszek winna dziennie dla mnie to nie do pomyślenia ale widać lekarze (niektórzy) mają swoje poglądy

ja też planuje mieć łóżeczko w sypialni a w ciągu dnia dziecko będzie albo na kanapie obok mnie albo w wózku albo właśnie w łóżeczku w sypialni a niania będzie ze mną wtedy

Kiedy masz wizytę?
przy okazji bo jeszcze chyba Ci nie gratulowałam synka choć pamiętam, że wolałaś córkę.

Cytat:
Napisane przez Mala_Czarno_Biala Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim.
Od razu podsyłam Wam listę leków, na ile to sprawdzone nie wiem, ale myślę że skonsultowane z lekarzem...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=14

Zapisałam się do Mamy Gai, bo nie odpuszczę tego kursu z chustami
Ooo super może byśmy ją wrzuciły na pierwszą stronę ?

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora